•   Placement in hospitality / tourism industry PLA6HA004-3005 22.08.2022-16.12.2022  5   (RR21SE, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Työharjoittelun suoritettuaan opiskelija
    • Osaa ammattialansa perustehtäviä siten, että hänen on mahdollista työllistyä suoritustason työtehtävään
    • Soveltaa ammattiopinnoissa oppimaansa työpaikalla tapahtuvassa tekemisessään
    • Pystyy harjoittelukokemuksen perusteella tekemään erikoistumisalavalintaansa liittyviä ratkaisuja
    • Ymmärtää millaisia erilaisia työtehtäviä ammattialalla on tarjolla
    • Alkaa tunnistaa kehittymistään alan ammattilaiseksi – ammatti-identiteetti muotoutuminen alkaa
    • Osaa arvioida omaa ammatillista kehittymistään ja asettaa itselleen ammatillisia kehittymistavoitteita
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Ei lähtötasovaatimuksia tai sidonnaisuuksia.
    Sisältö
    • Harjoittelusuunnitelman laatiminen ja työharjoittelun tavoitteistaminen
    • Harjoittelupaikan hakeminen
    • Harjoittelun suorittaminen koulutuksen ja harjoittelupaikan ohjeiden mukaisesti
    • Harjoittelun raportointi käyttäen yhdessä sovittua raportoinnin tapaa

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    22.08.2022 - 16.12.2022

    Ilmoittautumisaika

    13.06.2022 - 19.08.2022

    Ryhmä
    • RR21SE
    • CONTACT
    Opettaja

    Pekka Soive

    Paikkoja

    15 - 42

    Koulutus

    RUOKAT Degree Programme in Culinary Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5