•   Basic Work Placement PLA021HH1A-3047 12.01.2026-15.05.2026  10   (REB1PC1) +-
    Osaamistavoitteet
    Työharjoittelun jälkeen opiskelija osaa
    - tunnistaa ja arvioida omia ammatillisia vahvuuksiaan ja kehittämiskohteitaan erityisesti käytännön työtehtävien näkökulmasta
    - toimia työyhteisön pelisääntöjen mukaan
    - arvioida organisaation toimintoja ja tehdä tarvittaessa perusteltuja kehittämisehdotuksia
    - jatkuvasti kehittää ja päivittää työelämätaitojaan sekä opinto- ja urasuunnitelmiaan.
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Ei edeltävyysvaatimuksia.
    Sisältö
    Harjoittelu voidaan suorittaa tutkintoon soveltuvassa kotimaisessa tai ulkomaisessa yrityksessä, julkisyhteisössä tai muussa soveltuvassa organisaatiossa, kuten erilaisissa yhdistyksissä tai järjestöissä. Opiskelija voi työskennellä myös yrittäjänä omassa yrityksessään. Työharjoittelu voidaan suorittaa myös ulkomailla.

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Monimuoto-opinnoissa perusharjoittelu suositellaan suoritettavaksi ensimmäisen lukukauden aikana.

    Suuntautumisharjoittelu suositellaan tehtäväksi Perusharjoittelun jälkeen, asiantuntijaopintojen vaiheessa. Oma opinto-ohjaajasi ohjaa perusharjoittelua

    Opinto-ohjaajasi kertoo sinulle työharjoittelusta tarkemmin Johdanto opiskeluun -opintojakson aikana ensimmäisellä lukukaudella.

    Työelämäyhteydet

    Perusharjoittelu on suositeltavaa suorittaa majoitus-, ravintola-, matkailu- tai tapahtuma-alan tehtävissä, koska siten saat kokemusta opiskelualasi työtehtävistä ja työpaikoista, esimerkiksi suuntautumisvaihtoehdon valitsemista varten. Lisäksi parannat mahdollisuuksiasi saada mielekäs työ- tai harjoittelupaikka seuraaviin harjoitteluihin.

    Toimipiste

    Porvoon toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    12.01.2026 - 15.05.2026

    Ryhmä
    • REB1PC1
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    Mikäli sinulla on aikaisempaa alan työ-, työssäoppimis- ja/tai harjoittelukokemusta, voit näyttää (AHOT) Perusharjoittelussa vaadittavan osaamisen. Sovi aiemman osaamisen näyttämisestä opinto-ohjaajasi kanssa.

    Opettaja

    Päivi Forsblom

    Paikkoja

    1 - 40

    Arviointitavat

    Arviointi 0-H

    Koulutus

    RESTO Hospitality and Tourism Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5