•   Basic Work Placement PLA021HH1A-3037 22.09.2025-03.10.2025  10   (AVOINAMK, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Työharjoittelun jälkeen opiskelija osaa
    - tunnistaa ja arvioida omia ammatillisia vahvuuksiaan ja kehittämiskohteitaan erityisesti käytännön työtehtävien näkökulmasta
    - toimia työyhteisön pelisääntöjen mukaan
    - arvioida organisaation toimintoja ja tehdä tarvittaessa perusteltuja kehittämisehdotuksia
    - jatkuvasti kehittää ja päivittää työelämätaitojaan sekä opinto- ja urasuunnitelmiaan.
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Ei edeltävyysvaatimuksia.
    Sisältö
    Harjoittelu voidaan suorittaa tutkintoon soveltuvassa kotimaisessa tai ulkomaisessa yrityksessä, julkisyhteisössä tai muussa soveltuvassa organisaatiossa, kuten erilaisissa yhdistyksissä tai järjestöissä. Opiskelija voi työskennellä myös yrittäjänä omassa yrityksessään. Työharjoittelu voidaan suorittaa myös ulkomailla.

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Osana syksyn 2025 valintakurssi-kokonaisuutta.

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Perusharjoittelun Moodlesivu

    Työelämäyhteydet

    Työharjoittelussa huomioidaan keittiömestari-suuntautumisen osaamisia kartuttava työkokemus.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Ei tenttiä

    Opetuskieli

    Suomi

    Kansainvälisyys

    Työharjoittelu on voitu suorittaa ulkomailla.

    Ajoitus

    22.09.2025 - 03.10.2025

    Oppimistehtävät

    Valintakurssikokonaisuudessa olevat oman osaamisen arviointiin liittyvät tehtävät perusharjoitteluun liittyen. Työkokemuksen todentaminen.

    Ilmoittautumisaika

    01.01.2024 - 01.01.2024

    Aikataulu

    Valintakurssin päivämäärät ilmoitetaan syksyllä 2025.

    Ryhmä
    • AVOINAMK
    • CONTACT
    • BLENDED
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    Ei mahdollisuutta valinnaisiin oppimistapoihin.

    Opettaja

    Birgitta Nelimarkka, Sakari Ketolainen

    Paikkoja

    1 - 100

    Arviointitavat

    Hyväksytty / hylätty
    Hyväksytty harjoittelun raportointi tutkinnon edellyttämällä tavalla. Arviointi merkitään H eli hyväksytty

    Koulutus

    RESTO Hospitality and Tourism Management, RESRU Culinary Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    5.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5