•   Orientation to Work Placement PLA001RE1A-3001 15.08.2022-24.03.2023  (NONSTOP, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Tämän orientaation tavoitteena on kehittää käytännön työelämätaitoja restonomin toimintakentässä. Harjoittelet asiakaspalvelutilanteita erilaisissa toimintaympäristöissä sekä tutustut eri toimintojen yhteistyöhön.
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Suoritettu anniskelu- ja hygieniapassi
    Sisältö
    Asiakaspalvelutilanteissa toimiminen ja hospitality mindset. Omien vahvuuksien tunnistaminen harjoitteluhakemuksen laatimiseksi. Käytännön työelämätaidot kuten ammattikeittiö toimintaympäristönä, työturvallisuus ja salitarjoilun perustaidot.

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Itsenäinen opiskelu Moodlessa (n 15 tuntia)
    Käytännön harjoittelupäivät (2 päivää, noin 15 tuntia)

    Itsenäinen opiskelu tulee olla hyväksytysti suoritettu ennen kuin opiskelija ilmoittautuu käytännön harjoitteluun.

    Jotta opiskelija saa toteutuksen hyväksyttyö (30h), tulee hänen suorittaa sekä itsenäinen opiskelu että osallistua käytännön toteutuspäiviin.

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Itsenäisen opiskelun materiaali toteutuksen Moodlessa.

    Työelämäyhteydet

    Toteutuksen tavoitteena on helpottaa työharjoittelun aloittamista niiden opsikelijoiden kohdalla, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta tai koulutusta Mara-alalla.

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Itsenäisesti opiskeltavan materiaalin testi Moodlealustalla. Testi tulee olla suoritettuna ennen käytännön harjoittelua.
    Käytännön harjoittelu (2pv) suoritetaan läsnäolona molempina määriteltyinä päivinä.

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    15.08.2022 - 24.03.2023

    Ilmoittautumisaika

    15.08.2022 - 17.03.2023

    Aikataulu

    Itsenäinen opiskelu alkaa toteutuksen Moodle-alustalla 7.9.

    Käytännön harjoittelupäivät ovat:
    Haagan Kampus (ensisisjaisesti Haagan kampuksen opiskelijoille)

    Syyslukukaudella 2022
    Viikko 42 ma 17.10. ja ti 18.10.
    Kevätlukukaudella 2033
    Viikko 2 to 12.1. ja pe 13.1. (käytännön toteutus englanniksi)
    Viikko 12 ma 20.3. ja ti 21.3.
    Viikko 21 ma 22.5. ja ti 23.5. (käytännön toteutus englanniksi)
    Porvoon Kampus (ensisijaisesti Porvoon kampuksen opiskelijoille)

    Kevätlukukaudella 2023
    Viikko 2 ma 9.1. ja ti 10.1.

    Ryhmä
    • NONSTOP
    • RE1PC1
    • BLENDED
    • RE1HA4
    • RE1HA1
    • RE1PC2
    • RE1HA3
    • RE1HA2
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    Tämä toteutus on opiskelijalle vapaaehtoinen. Mikäli hän suorittaa tämän, hän ansaitsee 30 tuntia, jotka hyväksiluetaan ensimmäisessä harjoittelussa (Perusharjoittelu 270h).

    Opettaja

    Päivi Forsblom, Jaana Laaksonen, Nina Niemi, Outi Rekola, Sakari Ketolainen

    Paikkoja

    15 - 150

    Arviointitavat

    Toteutus hyväksytään, mikäli opiskelija on
    *hyväksytysti suorittanut itsenäisen opiskelun Moodlessa
    *osallistunut käytännön harjoittelupäiviin

    Suoritettuuaan opiskelija saa 30h, jotka hyväksiluetaan ensimmäiseen harjoitteluun (Perusharjoittelu 270h).

    Koulutus

    RESTO Hospitality and Tourism Management

    Arviointiasteikko

    H-5