Kirjallisuudessa perehdytään klassisiin näkemyksiin kulttuurin johtamisesta ja tämän päivän tuoreeseen tietoon.
Kolme teosta esim. seuraavista: 1. Tanskanen, R. ja Liiri, T. 2014. Esimies ja ryhmä tekevät tulosta. Menestyminen jatkuvassa muutoksessa. Työturvallisuuskeskus TTK. 2. Hofstede, G. 1993. Kulttuurit ja organisaatiot. Mielen ohjelmointi. WSOY. 3. Honkanen, H. 2005. Muutoksen agentit: muutoksen ohjaaminen ja johtaminen. Suomen psykologiliitto/Edita. 4. Piha, K. 2017. Konflikti päivässä: kulttuuri ratkaisee yrityksen kohtalon. Alma Talent. E-aineistona: http://ezproxy.haaga-helia.fi:2048/login?url=https://bisneskirjasto.almatalent.fi/teos/EAGBBXXTBBAED# 5. Schein, E. 2009. Yrityskulttuuri – selviytymisopas: tietoa ja luuloja kulttuurimuutoksesta. Laatukeskus. 6. Schein, E.H. 2009. The Corporate Culture Survival Guide –sense and nonsense about culture change. Jossey-Bass Inc., San Francisco. 7. Hofstede, G. 2010. Cultures and Organizations: Software of the Mind: intercultural coopertation and its importance for survival. McGraw-Hill. 8. Trompenaars, F. and Hampden-Turner C. 2012. Riding the waves of culture: understanding diversity in global business. Nicholas Brealey, London. 9. Spector, R. & Reeves, B. 2017. The Nordstrom way to customer experience excellence: creating a values-driven service culture. E-book. Available: https://www.ellibslibrary.com/haagahelia/9781119375357
Kirjapaketin teokset perustuvat käytännön työelämän tutkimukseen ja siitä tehtyihin johtopäätöksiin.
Haagan toimipiste
Kirjapaketin voi suorittaa yleisinä tenttipäivinä. Ilmoittaudu a) jaksolle MyNetissä b) Uusintatenttiin Mynetin kohdassa Uusintatentit – Haaga ko. ilmoittautumisaikoina. Ilmoita valitsemasi kirjat (3 teosta) uusintatenttilomakkeella kohdassa Tenttikirjat.
Suomi
Kirjallisuus (oppimateriaalit) on osittain englanninkielistä ja käsittelee kansainvälistä yritystoimintaa.
19.08.2019 - 07.02.2020
17.06.2019 - 07.02.2020
Ei ole, kirjapaketissa tutustutaan tuoreisiin ajatuksiin tutkimuksesta ja käytännöistä.
Kari Nurminen
1 - 60
Opintojakso arvioidaan asteikolla 1 - 5. Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 – 5 (arviointikriteerit). Kolmesta teoksesta on saatava kustakin hyväksyttävä vastaus.
HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management, HOTEM Degree Programme in Hospitality, Tourism and Experience Management, RUOKAT Degree Programme in Culinary Management, MATKA Degree Programme in Tourism Management
0.00 op
0.00 op
H-5