•   Managerial hospitality business simulation game LEA2HR003-3007 19.08.2019-11.10.2019  5   (RR17SE) +-
    Teaching methods and instruction

    Liiketoimintamahdollisuudet muuttuvassa toimintaympäristössä ja yrittäjälle relevantin tiedon haku ja sen hyödyntäminen osana liiketoiminnan suunnittelua luentoina ja ryhmätyöskentelynä.

    • Liiketoimintasuunnitelman (tuote, markkinointi, laskelmat, henkilöstö, viestintä) laatiminen ja soveltaminen käytäntöön ohjatusti work-shop -työskentelynä
    • Analysoinnin, suunnittelun, päätöksenteon, toteutuksen, arvioinnin ja korjaavien toimenpiteitten kokonaisprosessin hallinta liiketoiminnassa ryhmäkeskusteluina, opiskelijoiden presentaationa ja opettan antaman palautteena
    - Yrityssimulaatiopelin pelaaminen ryhmissä, opettajan opastuksella ja seurannalla

    Learning material and recommended literature

    Ahonen, Koskinen & Romero. Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman tekemiseen

    Heikkilä & Saranpää. Hotelli- ja ravintola-alan sisäinen laskentatoimi

    Sähköinen oppimismateriaali Moodlessa

    Cesim Hospitality Game

    Working life connections

    Tutustumiskäynti / vieraileva luennoitsija toimialalta Liiketoimintasuunnitelma / kehittämissuunnitelma toimeksiantona

    Campus

    Haagan toimipiste

    Exam dates and re-exam possibilities

    Liiketoimintasuunnitelman esitys viimeisellä lähiopetuskerralla

    Teaching language

    Finnish

    Internationality

    Esimerkkejä kansainvälisestä kehityksestä toimialalla

    Amerikkalainen luennoitsijavierailija

    Kansainvälinen Cesim Hospitality - yrityssimulaatiopeli

    Timing

    19.08.2019 - 11.10.2019

    Learning assignments

    Liiketoimintasuunnitelma / kehittämissuunnitelma ja sen esitys

    Enrollment

    17.06.2019 - 23.08.2019

    Content scheduling

    Cesim Hospitality Game maanantaisin, kahdeksan viikkoa. Alkaen 19.8. klo 8.00.

    Liiketoimintasuunnitelma, teoria tiistaisin kahdeksan viikkoa. alkaen ti. 20.8. klo 8.00.

    Groups
    • RR17SE
    Alternative learning methods

    AHOT -käytäntö ja Work and Study, erikseen sovittava.

    Assessment criteria

    Opettajan ja muiden opiskelijoiden antama suullinen palaute.

    Teachers

    Pekka Lampi, Matthew Stone

    Seats

    15 - 30

    Further information

    Liiketoimintasuunnitelma: sisältö ja esitys arvioidaan

    Degree Programme

    RUOKAT Degree Programme in Culinary Management

    R&D proportion

    0.00 cr

    Virtual proportion

    0.00 cr

    Evaluation scale

    H-5