Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa:
• toimia tavoitteellisesti ja vastuullisesti monimuotoisissa ja monikulttuurisissa tiimeissä
• kehittää tiimityötä
• työskennellä projektissa
• hyödyntää projektityöhön liittyviä hyviä käytäntöjä, ja osaa huomioida moninaisuuden mahdollisuudet projektityössä
Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu restonomitutkinnon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä. Osaamistavoitteet ja arviointikriteerit ovat kaikilla toteutuksilla yhtenevät.
Kirjallisuusluettelo, videomateriaalit, artikkelit ja luentoesitykset löytyvät opintojakson Moodle-sivuilta
Haagan toimipiste
Suomi
25.03.2024 - 17.05.2024
Tuntitehtävät Tiimityöessee Projektisuunnitelma ja vertaisarviointi Oppimisreflektio
02.01.2024 - 22.03.2024
25.3.-17.5.2024
Susanna Perikangas, Nina Vallin
15 - 40
RESTO Hospitality and Tourism Management
0.00 op
0.00 op
H-5