•   Teamwork and Project Management HRL001HH1A-3099 15.01.2024-17.05.2024  5   (RRB1HA1, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa:
    • toimia tavoitteellisesti ja vastuullisesti monimuotoisissa ja monikulttuurisissa tiimeissä
    • kehittää tiimityötä
    • työskennellä projektissa
    • hyödyntää projektityöhön liittyviä hyviä käytäntöjä, ja osaa huomioida moninaisuuden mahdollisuudet projektityössä.
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Ei lähtötasovaatimuksia eikä sidonnaisuuksia muihin opintojaksoihin
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.

    Opiskelija:
    - Osaa kuvata ryhmädynamiikkaa ja erityisesti vastuullisuutta tiimityössä
    - Osaa kuvata erilaisia projektityön tapoja ja toteuttaa annettuja projektin tehtäviä
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Opiskelija:
    - Osaa toimia monimuotoisessa tiimissä vastuullisesti
    - Osaa antaa ja vastaanottaa tiimi- ja vertaispalautetta ja arvioida omaa toimintaansa
    - Osaa asettaa tavoitteita ja toimia projektissa sovitun mukaisesti
    - Osaa käyttää projektihallinnan työkaluja omassa tehtävässään.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Opiskelija:
    - Osaa arvioida tiimin työskentelyn tehokkuutta ja vastuullisuutta
    - Osaa palautteen perusteella analysoida tiimin toimintaa ja asettaa itselleen ja tiimille kehittämistavoitteita
    - Osaa suunnitella projektin työtehtäviä, seurata aktiivisesti projektin etenemistä sekä arvioida projektin toteutusta

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa:
    • toimia tavoitteellisesti ja vastuullisesti monimuotoisissa ja monikulttuurisissa tiimeissä
    • kehittää tiimityötä
    • työskennellä projektissa
    • hyödyntää projektityöhön liittyviä hyviä käytäntöjä, ja osaa huomioida moninaisuuden mahdollisuudet projektityössä

    Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu restonomi-tutkinnon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä. Osaamistavoitteet ja arviointikriteerit ovat kaikilla toteutuksilla yhtenevät.

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Kirjallisuusluettelo, videomateriaalit, artikkelit ja luentoesitykset löytyvät opintojakson Moodle-sivuilta

    Työelämäyhteydet

    Kurssin tehtävät tehdään tiiviissä yhteydessä työelämään.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Toteutuksella ei ole tenttiä.

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    15.01.2024 - 17.05.2024

    Oppimistehtävät

    Tiimitaitoanalyysi (yksilötehtävä) Projektisuunnitelma ryhmässä tai Oppimisblogi (työpaikan projektiin liittyen) yksilötehtävänä Oppimisreflektio (yksilötehtävä)

    Ilmoittautumisaika

    08.01.2024 - 12.01.2024

    Aikataulu

    25.3.-17.5.2024

    Ryhmä
    • RRB1HA1
    • WORKSTUDY
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    Näyttö: Lue lisää https://www.haaga-helia.fi/fi/nayta-osaamisesi

    Opettaja

    Nina Vallin

    Paikkoja

    15 - 40

    Arviointitavat

    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opiskelija:
    - Osaa kuvata ryhmädynamiikkaa ja erityisesti vastuullisuutta tiimityössä
    - Osaa kuvata erilaisia projektityön tapoja ja toteuttaa annettuja projektin tehtäviä

    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Opiskelija:
    - Osaa toimia monimuotoisessa tiimissä vastuullisesti
    - Osaa antaa ja vastaanottaa tiimi- ja vertaispalautetta ja arvioida omaa toimintaansa
    - Osaa asettaa tavoitteita ja toimia projektissa sovitun mukaisesti
    - Osaa käyttää projektihallinnan työkaluja omassa tehtävässään.

    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Opiskelija:
    - Osaa arvioida tiimin työskentelyn tehokkuutta ja vastuullisuutta
    - Osaa palautteen perusteella analysoida tiimin toimintaa ja asettaa itselleen ja tiimille kehittämistavoitteita
    - Osaa suunnitella projektin työtehtäviä, seurata aktiivisesti projektin etenemistä sekä arvioida projektin toteutusta

    Koulutus

    RESRU Culinary Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5