Verkko-opetus ja ryhmätyöskentely Zoomissa.
Itsenäistä opiskelua.
Moodlessa oleva materiaali
Vierasluennoitsijoita Esimerkkejä ja vertailuanalyysiä
Haagan toimipiste
Ei tenttiä
Suomi
Materiaalin kautta
29.03.2021 - 21.05.2021
Vko 1. Tehtävä 1. Tilastotehtävä. Yksilötehtävä. Opettaja Nina Niemi. 15 pistettä. DL 11.4 Vko 2. Tehtävä 2. Ruokatuotesuunnittelu. Yksilö- tai ryhmätehtävä (max 4 hlö) Opettaja: Sami Rekola. 20 pistettä. DL 22.4. Vko 3. Tehtävä 3. Ravintolakonseptit ja tunnusluvut. Yksilötehtävä. Opettaja: Terhi Oksanen-Alen. 15 pistettä. DL 25.4. Vko 4. Tehtävä 4. Majoituksen tunnusluvut. Yksilötehtävä. Opettaja Nina Niemi. 10 pistettä. DL 2.5. Vko 5. Tehtävä 5. Asiakasymmärrys. Yksilötehtävä: Opettaja: Terhi Oksanen-Alen. 10 pistettä. DL 9.5. Vko 6. Tehtävä 6. Alan historia ja gastronomia. Yksilö- tai paritehtävä. Opettaja: Sami Rekola. 10 pistettä. DL 16.5. Vko 7. Tehtävä 7. Tarjouksen laatiminen. Opettaja: Nina Niemi. 20 pistettä. DL 23.5. Tehtävien arvioinnissa kiinnitetään huomiota sisällön kattavuuteen, käsitteiden käyttöön, tukimateriaalien hyödyntämiseen, opiskelijan omiin ajatuksiin ja ehdotuksiin sekä hyvään suomen kielen käyttöön.
04.01.2021 - 26.03.2021
Moodlessa olevan aikataulun mukaisesti
Work&study
AHOT
Sami Rekola, Nina Niemi, Terhi Oksanen-Alén
15 - 30
40-54 p. = arvosana 1, 55-66 p.= 2, 67-78 p.= 3, 79-90 p. = 4, 91-100 p. = 5.
HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management
0.00 op
9.00 op
H-5