Lähiopetus ja tuntitehtävät
Ryhmätehtävät
Vierailut
Vierailevat luennoijat
Ruokatuotannon intensiiviviikko 41 viikolla
Moodle-aineistot
Luennot
Luentojen materiaalit
Vierailijoiden luennot ja materiaalit
Lisälukemista:
Ruoanvalmistuksen käsikirja
Mykkänen, J. & Ursin, H. 2011. Tarjoilukirja. (myös vanhemmat painokset)
Food and Beverage Service, 9th Edition (myös vanhemmat painokset)
John Cousins, Dennis Lillicrap, Suzanne Weekes
Walker, J. (2017). Exploring the Hospitality Industry. Third edition. Pearson Education Limited: Harlow
https://haaga-helia.finna.fi/Search/Results?lookfor=978-1-292-10280-1&type=AllFields&dfApplied=1&limit=20
Jänkälä, S. (2019). Matkailun Toimialaraportti, TEM Toimialapalvelu
http://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/161292/TEM_3_2019_Matkailun_toimialaraportti.pdf
Opintojakso sisältää tutustumista hotellien ja ravintoloiden eri tyyppeihin ja organisaatioihin, sekä keskeisiin toimijoihin ja partnereihin
Haagan toimipiste
Keittiötentti viikolla 44
Matkailu- ja ravintolatentti viikolla 49
Uusintamahdollisuus yleisenä uusintatenttipäivänä kahden seuraavan periodin aikana
Suomi
23.08.2021 - 17.12.2021
Keittiötehtävä (Liittyy keittiön intensiivitoteutukseen) Vastuullisuusraportti (Vastuullisuusviikko) Pareittain tehtävät tuntialustukset annettujen teemojen mukaan. Pareittain suoritettava ajankohtaistehtävä (Median seuranta) Tuntitehtävät Hygieniapassi suoritetaan/hyväksiluetaan
16.08.2021 - 20.08.2021
Opintojakso alkaa 19.8.2019
Ruokatuotannon intensiiviviikko viikko 41. 8.00-16.00
AHOT- tentti 26.8.2019.
Tenttiin ilmoittaudutaan toisella lähiopetuskerralla 21.8.2019
Opettajan antavat palautetta oppimistehtävistä.
Opiskelijat antavat opintojaksopalautteen sähköisesti opintojakson päätyttyä.
Sami Rekola, Outi Rekola, Thomas Kingelin, Mirjami Willman
15 - 40
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5
HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management
0.00 op
0.00 op
H-5