•   Managing dynamic service business HOT2RH005-3016 16.01.2023-19.05.2023  9   (RHM30, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija
    • osaa luoda uutta kokonaisvaltaista majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaa
    • osaa toimia strategialähtöisesti majoitus- ja ravintola-alan liiketoiminnan kehittäjänä ja uudistajana
    • osaa ennakoiden johtaa elämyksellistä palveluyritystä kansainvälisessä ja muuttuvassa toimintaympäristössä
    • osaa verkostoitua ja antaa oman panoksensa elinkeinon kehittämiseen
    • osaa arvioida liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuutta ja kannattavuutta
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Suositellaan suoritettavaksi viimeisenä erikoistumisalaopinnoista.
    Sisältö
    • Strateginen liiketoimintaympäristö ja muutosprosessi
    • Alan uudet trendit, niiden analysointi ja soveltaminen
    • Uusien konseptien kehittäminen ja yrittäjyys
    • Verkostoituminen sisäisesti ja alalla
    • Dynaaminen hinnoittelu, kapasiteetin hallinta ja tuottojen johtaminen
    • Sähköisen liiketoiminnan työkalut ja jakelu- sekä mainekanavat
    • Tehokas sisäisten toimintojen kehittäminen ja johtaminen
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opiskelija: Tuntee kokonaisvaltaisesti majoitus- ja ravintola-alan liiketoiminnan, myös kansainvälisesti. Tuntee strategiat dynaamisen alan liiketoiminnan kehittämiseen. Tuntee verkostoitumisen merkityksen alan elinkeinon kehittämisessä. Tunnistaa eri menetelmät liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Opiskelija: Osaa toimia verkostossa uuden kansainvälisen liiketoiminnan strategialähtöisessä kehittämisessä. Ymmärtää ja osaa analysoida eri menetelmiä liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Opiskelija: Osaa toimia verkostossa, ennakoida ja strategialähtöisesti luoda uutta majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaa. Osaa arvioida liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuutta ja kannattavuutta.

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Lähiopetus Haagan kampuksella
    Vierailijaluentoja
    Verkostoituminen ja ryhmätyö
    Elinkeinoyhteistyö

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Moodlen materiaali ja siellä olevat artikkelit ja kirjallisuus.

    Työelämäyhteydet

    Verkostoituminen vierailijaluentojen kautta. Elinkeinotehtävä.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Ei tenttiä.

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    16.01.2023 - 19.05.2023

    Oppimistehtävät

    Oppimispäiväkirja (yksilötehtävä) 60 p. Design Sprint elinkeinotehtävä (ryhmätyö) 40 p.

    Ilmoittautumisaika

    02.01.2023 - 13.01.2023

    Aikataulu

    Lukujärjestyksen mukaan,

    Ryhmä
    • RHM30
    • CONTACT
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    AHOT
    Work&Study

    Opettaja

    Nina Niemi, Terhi Oksanen-Alén, Thomas Kingelin

    Paikkoja

    15 - 40

    Arviointitavat

    Arvioitavat tehtävät, yhteensä 100 pistettä.

    Oppimispäiväkirja (yksilötehtävä), 60 pistettä
    Design Sprint elinkeinotehtävä (ryhmätyö), 40 pistettä

    40-54 p. = arvosana 1, 55-66 p.= 2, 67-78 p.= 3, 79-90 p. = 4, 91-100 p. = 5

    Koulutus

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5