•   Managing dynamic service business HOT2RH005-3015 01.01.2022-31.07.2022  9   (HOTRAWS20S, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija
    • osaa luoda uutta kokonaisvaltaista majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaa
    • osaa toimia strategialähtöisesti majoitus- ja ravintola-alan liiketoiminnan kehittäjänä ja uudistajana
    • osaa ennakoiden johtaa elämyksellistä palveluyritystä kansainvälisessä ja muuttuvassa toimintaympäristössä
    • osaa verkostoitua ja antaa oman panoksensa elinkeinon kehittämiseen
    • osaa arvioida liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuutta ja kannattavuutta
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Suositellaan suoritettavaksi viimeisenä erikoistumisalaopinnoista.
    Sisältö
    • Strateginen liiketoimintaympäristö ja muutosprosessi
    • Alan uudet trendit, niiden analysointi ja soveltaminen
    • Uusien konseptien kehittäminen ja yrittäjyys
    • Verkostoituminen sisäisesti ja alalla
    • Dynaaminen hinnoittelu, kapasiteetin hallinta ja tuottojen johtaminen
    • Sähköisen liiketoiminnan työkalut ja jakelu- sekä mainekanavat
    • Tehokas sisäisten toimintojen kehittäminen ja johtaminen
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opiskelija: Tuntee kokonaisvaltaisesti majoitus- ja ravintola-alan liiketoiminnan, myös kansainvälisesti. Tuntee strategiat dynaamisen alan liiketoiminnan kehittämiseen. Tuntee verkostoitumisen merkityksen alan elinkeinon kehittämisessä. Tunnistaa eri menetelmät liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Opiskelija: Osaa toimia verkostossa uuden kansainvälisen liiketoiminnan strategialähtöisessä kehittämisessä. Ymmärtää ja osaa analysoida eri menetelmiä liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Opiskelija: Osaa toimia verkostossa, ennakoida ja strategialähtöisesti luoda uutta majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaa. Osaa arvioida liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuutta ja kannattavuutta.

    Toteutustapa

    Lähiopetus

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    01.01.2022 - 31.07.2022

    Ilmoittautumisaika

    29.11.2021 - 06.12.2021

    Ryhmä
    • HOTRAWS20S
    • BLENDED
    Opettaja

    Nina Niemi, Pasi Tuominen, Terhi Oksanen-Alén

    Paikkoja

    15 - 30

    Koulutusohjelma

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    Arviointitavat

    H-5