•   Entrepreneurship and starting a hospitality business HOT1RH008-3024 22.08.2022-14.10.2022  5   (RH21SA, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija

    • hahmottaa omat yrittäjä-valmiutensa ja ymmärtää sisäisen yrittäjyyden merkityksen
    • osaa tunnistaa liiketoimintamahdollisuuksia muuttuvassa toimintaympäristössä
    • osaa käyttää erilaisia ideointi- ja innovointimenetelmiä liikeidean rakentamisessa
    • tuntee erilaiset yritysmuodot
    • hallitsee yrityksen perustamisprosessin ja liiketoimintasuunnitelman laatimisen
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Ei lähtötasovaatimuksia tai sidonnaisuuksia.
    Sisältö
    Yrittäjän monet roolit ja vaatimukset; yrittäjyys ajattelu-, toiminta – ja suhtautumistapana
    • Toimintaympäristön analysointi: kansantalous, trendit, kilpailijat, sijainti
    • Yrityksen perustaminen sekä tarvittavat luvat ja sopimukset
    • Yrityksen liiketoimintasuunnitelman (tuote, markkinointi, laskelmat, henkilöstö) kehittäminen ja esittäminen kirjallisesti ja suullisesti
    • Liiketoimintakaupan sisältö ja prosessi
    • Riskien tiedostaminen ja hallinta
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Tuntee yrittäjyyteen liittyvät käsitteet.
    Hallitsee ohjattuna yrityksen perustamisprosessin.
    Tunnistaa liiketoiminnan suunnittelun tärkeyden aloittavassa yrityksessä.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Kykenee reflektoimaan oppimaansa.
    Kehittää itsenäisesti yrityksen liikeideaa.
    Ymmärtää jatkuva toiminnan suunnittelun ja kehittämisen merkityksen menestyksen taustalla.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Tuntee eri liiketoimintaympäristöt ja niiden toimintatavat.
    Osaa analysoida liiketoiminnan kehittämistä eri näkökulmasta.
    Osaa kriittisesti arvioida omaa kehittymistään ja toimia sen mukaisesti.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    22.08.2022 - 14.10.2022

    Ilmoittautumisaika

    13.06.2022 - 19.08.2022

    Ryhmä
    • RH21SA
    • CONTACT
    Opettaja

    Juuso Kokko

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5