•   Hotel and restaurant project 1 HOT1RH002-3005 10.01.2022-20.05.2022  3   (RHM31, ...) +-
    Learning objectives
    • Ymmärtää projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet ja osaa soveltaa niitä käytännön projektissa
    • Osaa soveltaa keskeisiä kehittämismenetelmiä ja projektityötaitoja käytännön projektissa
    • Osaa toimia projektissa aikataulun ja muut toimijat huomioiden
    • Tuntee projektisuunnitelman rakenteen ja osaa soveltaa sitä
    • Osaa arvioida omaa työtään osana projektia ja projektin onnistumista
    Starting level and linkage with other courses
    Ei lähtötasovaatimuksia
    Contents
    Käytännön analysointi- ja kehittämisprojektin toteutus:
    • Projekti- ja kehittämistyökalut
    • Projektin esittely ja myynti
    Assessment criteria
    Assessment criteria - grade 1
    Tunnistaa projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet käytännön projektissa.
    Assessment criteria - grade 3
    Ymmärtää projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet ja soveltaa niitä käytännön projektissa. Käyttää jotain kehittämismenetelmiä ja projektityötaitoja käytännön projektissa.
    Assessment criteria - grade 5
    Ymmärtää projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet ja osaa soveltaa keskeisiä kehittämismenetelmiä ja projektityötaitoja käytännön projektissa. Osaa toimia projektissa aikataulun ja muut toimijat huomioiden.

    Mode of delivery

    Contact teaching

    Campus

    Haagan toimipiste

    Teaching language

    Finnish

    Timing

    10.01.2022 - 20.05.2022

    Enrollment

    03.01.2022 - 07.01.2022

    Groups
    • RHM31
    • CONTACT
    Teachers

    Nina Niemi, Terhi Oksanen-Alén

    Seats

    15 - 40

    Degree Programmes

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    Evaluation scale

    H-5