•   Pairing Food and Beverages HOS021AS2A-3005 12.01.2026-13.03.2026  5   (RE4HA2, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Tämän opintojakson suoritettuaan opiskelija osaaa analysoida ruokien ja juomien keskeisiä makutekijöitä
    Hallitsee yhdistämisen perusteet
    Ymmärtää ruoka- ja juomayhdistelmien merkityksen asiakaskokemuksen rakentamisessa
    Sisältö
    Systemaattisen aistinvaraisen arvioinnin hyödyntäminen
    Klassiset yhdistelmät ja moderneihin makuaistimuksiin liittyvät yhdistelmät
    Ateriakokonaisuuden suunnitteleminen ja toteuttaminen
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.

    Tietää ja osaa kuvata klassiset yhdistelmät
    Tunnistaa klassisiin yhdistelmiin perustuvan ateriakokonaisuuden periaatteet
    Tietää peruselementit ruuissa ja juomissa
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Osaa analysoida klassisten yhdistelmien makutekijät
    Osaa soveltaa klassisiin ja moderneihin yhdistelmiin perustuvien ateriakokonaisuuksien periaatteita
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Hyödyntää ruoka- ja juomayhdistelmiä asiakaskokemuksen rakentamisessa
    Osaa suunnitella ja toteuttaa tasapainoisen ateriakokonaisuuden

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    12.01.2026 - 13.03.2026

    Ryhmä
    • RE4HA2
    • CONTACT
    Opettaja

    Jari Karjalainen, Terhi Oksanen-Alén

    Paikkoja

    15 - 35

    Koulutus

    RESTO Hospitality and Tourism Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5