Majoituskonseptin liiketoimintasuunnitelma (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS016AS3A-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 12.01.2026 - 13.03.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Verkkokampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 45
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Thomas Kingelin
- Ryhmät
-
REB6HA1Restonomi, monimuoto, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
REB6HA2Restonomi, monimuoto, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 2
-
RRB5HA1Ruokatuotanto, WS monimuoto, 5. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
RRB3HA1Ruokatuotanto, WS monimuoto, 3. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
BLENDEDMonimuotototeutus
-
REB3HA1Restonomi, monimuoto, 3. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
ONLINEVerkkototeutus
-
REB5HA1Restonomi, monimuoto, 5. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
- Opintojakso
- HOS016AS3A
Arviointiasteikko
H-5
Intro
Sinustako tulevaisuuden menestyskonseptien luoja? Tässä kokonaisuudessa opit tekemään liiketoimintasuunnitelman peilaten alan trendeihin. Analysoimme majoitusliiketoiminnan tunnuslukuja, kehittämismenetelmiä ja sinulla on monipuolinen työkalupakki käytössäsi.
Oppimateriaalit
Opintojaksolla jaettava oppimateriaali