Majoituskonseptin liiketoimintasuunnitelma (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS016AS3A-3004

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
12.01.2026 - 13.03.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Verkkokampus
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 45
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Thomas Kingelin
Ryhmät
REB6HA1
Restonomi, monimuoto, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
REB6HA2
Restonomi, monimuoto, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 2
RRB5HA1
Ruokatuotanto, WS monimuoto, 5. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
RRB3HA1
Ruokatuotanto, WS monimuoto, 3. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
BLENDED
Monimuotototeutus
REB3HA1
Restonomi, monimuoto, 3. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
ONLINE
Verkkototeutus
REB5HA1
Restonomi, monimuoto, 5. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
Opintojakso
HOS016AS3A

Arviointiasteikko

H-5

Intro

Sinustako tulevaisuuden menestyskonseptien luoja? Tässä kokonaisuudessa opit tekemään liiketoimintasuunnitelman peilaten alan trendeihin. Analysoimme majoitusliiketoiminnan tunnuslukuja, kehittämismenetelmiä ja sinulla on monipuolinen työkalupakki käytössäsi.

Oppimateriaalit

Opintojaksolla jaettava oppimateriaali

Siirry alkuun