Kurssikirjallisuuteen perehtyminen, luennot ja maistelut
Pakollinen kirja: Understanding wines : explaining style and quality : an accompaniment to WSET® Level 3 Award in Wines
Haagan toimipiste
Kurssisuoritus:
Essee-muotoiset teemantehtävät (palautettava, ei arvioida)
Teoriatentti (80%) ja maistelutentti (20%)
Suomi
20.10.2025 - 12.12.2025
Esseemuotoiset oppimistehtävät, tästä tarkemmin Moodlessa. HUOM! Kurssille on ennakkotehtävä, joka on palautettava ennnen 1. luentoa
02.06.2025 - 17.10.2025
HUOM! Kurssille on ennakkotehtävä, joka on palautettava ennnen 1. luentoa.
Hanki siis kurssikirja hyvissä ajoin ennen kurssin alkua.
Luennot periodissa 2 lukujärjestyksen mukaisesti viikoilla 43, 46, 49
Jouko Mykkänen
15 - 40
Opintojaksojen contact-, online- ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25 %, arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50 %, opintojakso hylätään.
RESTO Hospitality and Tourism Management
0.00 op
2.50 op
H-5