•   Managing Dynamic Service Business HOS009AS3A-3007 23.03.2026-15.05.2026  5   (CONTACT, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Osaa luoda ja johtaa ennakoiden vastuullista kokonaisvaltaista majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaa. Osaa soveltaa strategiaa käytännössä. Osaa verkostoitua ja antaa oman panoksensa elinkeinon kehittämiseen. Osaa tunnistaa muutos- ja kehittämisprosessiin liittyvät mahdollisuudet ja haasteet, ja arvioida sen toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden.
    Sisältö
    Strateginen liiketoimintaympäristö ja muutosprosessi. Verkostoituminen sisäisesti ja alalla. Tehokas sisäisten toimintojen kehittäminen ja johtaminen. Soveltava tehtävä käytännön liiketoiminnassa. Dynaaminen hinnoittelu ja tuottojen johtaminen.
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.

    Tunnistaa alan verkostot ja strategialähtöisen toiminnan merkityksen majoitus -ja ravintolaliiketoiminnassa. Tunnistaa muutos- ja kehittämisprosessiin liittyvät mahdollisuudet ja haasteet. Tiedostaa kannattavuuden periaatteita.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Tunnistaa ja hyödyntää alan verkostoja ja strategialähtöisen toiminnan merkityksen majoitus -ja ravintolaliiketoiminnassa. Ymmärtää muutos- ja kehittämisprosessiin liittyvät mahdollisuudet ja haasteet. Ymmärtää ja hyödyntää kannattavuuden periaatteita.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Osaa toimia ja kehittää verkostoissa, ennakoida ja strategialähtöisesti luoda uutta majoitusalan liiketoimintaa. Osaa soveltaa, analysoida ja jalkauttaa strategiaa majoitus -ja ravintolaliiketoiminnassa. Tunnistaa muutos- ja kehittämisprosessiin liittyvät mahdollisuudet ja haasteet, ja analysoi sen toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden.

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Lähiopetus
    Itsenäinen opiskelu

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Moodlessa esillä oleva materiaali ja kirjallisuus.
    Opiskelijoiden omat lähteet.

    Työelämäyhteydet

    Kotimainen ja kansainvälinen toimintaympäristö. Projektitoimeksianto yritykseltä.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Ei tenttiä

    Opetuskieli

    Suomi

    Kansainvälisyys

    Kotimainen ja kansainvälinen toimintaympäristö.

    Ajoitus

    23.03.2026 - 15.05.2026

    Oppimistehtävät

    Oppimispäiväkirja (pari- tai yksilötyö) -50 pistettä Projektitoimeksianto - 50 pistettä

    Aikataulu

    Lähiopetus lukujärjestyksen mukaisesti,

    Ryhmä
    • CONTACT
    • REB4HA2
    • BLENDED
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    Work&Study, joka sovitaan erikseen OSOn kanssa.
    AHOT, joka anotaan ennakkoon.

    Opettaja

    Nina Niemi, Terhi Oksanen-Alén

    Paikkoja

    15 - 40

    Arviointitavat

    Oppimispäiväkirja (pari- tai yksilötyö) -50 pistettä

    Projektitoimeksianto - 50 pistettä

    Koulutus

    RESTO Hospitality and Tourism Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5