Managing Dynamic Restaurant Business HOS006AS3A-3001 19.08.2024-13.12.2024 5 (RE5HAHOSR, ...)+-
Osaamistavoitteet
Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa luoda ja johtaa ennakoiden vastuullista kokonaisvaltaista ravintola-alan liiketoimintaa. Osaa hyödyntää vastuullisuutta ja ymmärtää kannattavuuden merkityksen yrityksen osto- ja logistiikkatoiminnoissa. Osaa soveltaa yrityksen strategiaa käytännössä. Osaa verkostoitua ja antaa oman panoksensa elinkeinon kehittämiseen. Osaa tunnistaa muutos- ja kehittämisprosessiin liittyvät mahdollisuudet ja arvioida niiden toteuttamiskelpoisuutta ja kannattavuutta.
Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
Ravintolasuuntautumisen tason 2 opinnot suoritettu
Sisältö
Strateginen liiketoimintaympäristö ja muutosprosessi, johdanto käytännön strategiatyöhön. Verkostoituminen alalla. Tehokas ja laadukas sisäisten toimintojen vastuullinen kehittäminen ja johtaminen. Kannattavuuden laskennallinen analyysi käytännön liiketoiminnassa ja elinkeinon kehittäminen.
Arviointikriteerit
Arviointikriteeri - arvosana 1
Tuntee kokonaisvaltaisesti ravintola-alan liiketoiminnan, myös kansainvälisesti. Tuntee strategiat dynaamisen alan liiketoiminnan kehittämiseen. Tuntee verkostoitumisen merkityksen alan elinkeinon kehittämisessä. Tunnistaa eri menetelmät liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.
Arviointikriteeri - arvosana 3
Osaa toimia verkostossa uuden kansainvälisen liiketoiminnan strategialähtöisessä kehittämisessä. Ymmärtää ja osaa analysoida eri menetelmiä liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.
Arviointikriteeri - arvosana 5
Osaa toimia verkostoissa, ennakoida ja strategialähtöisesti kehittää ja luoda uutta ravintola-alan liiketoimintaa. Osaa arvioida liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuutta ja kannattavuutta.