•   Hygiene Pass HOS004RE1A-3013 18.08.2025-22.05.2026  (RR1HA1, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opiskelija suorittaa opintojaksolla hygieniapassin, joka vaaditaan elintarvikealalla.
    Opiskelija saa hygieniapassin, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Tämä opintojakso on tarkoitettu vain restonomi-opiskelijoille.
    Sisältö
    Ruokaviraston valvoman hygieniaosaamistodistuksen suorittaminen

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Itsenäinen opiskelu
    Hygieniapassitesti

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Ruokavirasto. Tietoa elintarvikehygieniasta. Luettavissa: https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/opiskelukoulutus-ennen-hygieniapassitestia/tietoa-elintarvikehygieniasta/. Luettu:12.8.2024.

    Itseopiskelumateriaali Moodlessa

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Hygieniapassitesteja järjestetään sekä kevät- että syyslukukaudella.

    Ilmoittautuminen testiin Moodlessa viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen testiä.

    Maksu (12 €) Lyytin kautta ennen testiin osallistumista. Maksulinkki sekä ohjeet maksamiseen löytyvät Moodlesta.

    Syksyn testipäivämäärät:
    22.9. klo 11.00 luokkatila L402
    21.10 klo 14.00 luokkatila G316
    11.11. klo 14.00 luokkatila G316

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    18.08.2025 - 22.05.2026

    Ilmoittautumisaika

    11.08.2025 - 15.08.2025

    Ryhmä
    • RR1HA1
    • RRB1HA1
    • REB1HA1
    • REB1HA2
    • RE1HA4
    • BLENDED
    • RE1HA1
    • ONLINE
    • RE1HA3
    • RE1HA2
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    Mikäli hygieniapassi on suoritettu muualla, saat opintosuorituksen Peppiin esittämällä hygieniapassin. Suoritusmerkintää varten tarvitset hygieniapassista kortin tai paperisen todistuksen. Suoritus kirjataan Opintopalveluissa, jonka infopiste sijaitsee Haagan kirjastossa.

    Opettaja

    Saija Laitinen, Jaana Laaksonen, Birgitta Nelimarkka, Mirjami Willman

    Paikkoja

    1 - 250

    Arviointitavat

    Testi on kirjallinen O/V –testi, jossa on 40 kysymystä. Testi on hyväksytty, mikäli oikeita vastauksia on vähintään 34.

    Koulutus

    RESTO Hospitality and Tourism Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5