•   Hygiene Pass HOS004RE1A-3002 15.08.2022-16.12.2022  (RE1PC1, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Hygieniapassin suoritettuaan opiskelija osaa elintarvikehygienian perusteet. Opiskelija tietää elintarvikehygieniasta säädetyn ohjeistuksen ja osaa soveltaa sitä työssään huolellisesti ja vastuullisesti.

    Opiskelija saa hygieniapassin, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.
    Sisältö
    Elintarvikehygienian perusteet
    Säännökset elintarvikehygieniasta
    Ruokaviraston valvoman hygieniaosaamistodistuksen suorittaminen

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Lähiopetus ja/tai oppimistehtävät (ennakkotehtävät), itsenäinen työskentely sekä hygieniaosaamistesti

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Elintarvikehygienian perusteet, SEFO konsultointi
    Elintarvikeviraston materiaali www.evira.fi
    Muu opettajan suosittelema materiaali

    Työelämäyhteydet

    Tutustutaan matkailu-, majoitus- ja ja ravitsemisyritysten käytäntöihin hygieniasäädösten totetuttamisessa

    Toimipiste

    Porvoon toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Intro ja valmentava luento ti 13.9.2022 klo 8 - 10.45
    Hygieniapassitesti ti 20.9.2022 klo 10 -11
    Mahdollinen uusintatesti ti 5.10.2022 klo 10-11
    Monimuoto-opiskelijoille valmennus ja testimahdollisuus ti 25.10.2022 klo 8-12 välillä (testi klo 10)

    Opetuskieli

    Suomi

    Kansainvälisyys

    Hygienia asioita tarkastellaan myös kansainväliesti toimivan yrityksen näkökulmasta

    Ajoitus

    15.08.2022 - 16.12.2022

    Oppimistehtävät

    Hygieniatehtävä Omavalvontatehtävä Molemmat tehtävät tehdään ennakkotehtävinä; palautus viimeistään maanantaina 19.9. klo 16

    Aikataulu

    Lähiopetus ti 13.9.2022 klo 8.00 - 10.45, pidetään valmennustyyppisenä, ei pakollista läsnäoloa. Tila ilmoitetaan myöhemmin.
    Hygieniaosaamistesti ti 20.9.2022 klo 10-11. Tila ilmoitetaan myöhemmin
    Monimuoto-opiskelijoille valmennus/testi mahdollista myös ti 25.10. klo 8-11 välillä (testi klo 10)

    Ryhmä
    • RE1PC1
    • BLENDED
    • RE1PC2
    • REB1PC1
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    Ei vaihtoehtoisia oppimistapoja
    Hygieniapassin saaminen edellyttää osallistumista hygieniaosaamistestiin ja sen suorittamista hyväksytysti

    Opettaja

    Päivi Forsblom

    Paikkoja

    1 - 150

    Arviointitavat

    Oppimistehtävät ja osaamistesti
    Hygieniapassin saaminen edellyttää hyväksytysti suoritettua hygieniaosaamistestiä

    Koulutus

    RESTO Hospitality and Tourism Management

    Arviointiasteikko

    H-5