Tämä opintojakso kuuluu ruokatuotannon johtaminen -koulutuksen tutkinnon avainosaamisiin.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus Moodlessa.
Haagan toimipiste
Avautuu: torstaina 21. syyskuutata 2023, 11.00
Tentin tekemiseen saat opettajalta salasanan.
Sinulla on 2 h aikaa tehdä tentti.
Suomi
21.08.2023 - 13.10.2023
Kaikki allaolevat opintojaksoon sisältyvät tehtävät on suoritettava hyväksytysti. Yritysvierailuilla on pakollinen läsnäolo. 1. Orientointitehtävä H/T 2. Mediaseuranta H/T 3. Yritysvierailut 3 kpl H/T 4. Elintarvikepienteollisuus-tehtävä 10 p. Hyväksymisraja 4 p. 5. Tentti 30 p. Hyväksymisraja 12 p. 6. Opintojaksotehtävä 60 p. Hyväksymisraja 24 p 7. Opintojaksotehtävän vertaisarviointi H/T
14.08.2023 - 18.08.2023
AIKATAULU, muutokset mahdollisia
to 24.8. 11.15–13.45
Tutustuminen, ryhmäytyminen,opintojakson ja tehtävien esittely. Raportointi HHssa.
pe 25.8. 8.30–10.45
Elintarviketurvallisuus ja omavalvonta
to 31.8. 11.15–13.45
Opintojaksotehtävän esittely, orientointitehtävä. Keittiökierros.
pe 1.9. 8.30–10.45
Toimintaympäristö
to 7.9. 11.15–13.45
Työturvallisuus
pe 8.9. 9.00–10.45
Opintojaksotehtävän välipalaute
to 14.9. 11.15–13.45
Vastuullisuuden osa-alueet ja käsitteet
pe 15.9. 9.00–12.00
Yritysvierailu - GreenCity Farm - mahdollisuus lounaaseen
to 21.9. 11.15–13.45
Elintarvikehygienia, vastuullisuus ja turvallisuus tentti
pe 22.9. 10.00-13.00
Yritysvierailu Viking Line Katajanokka, MS Gabriella
to 28.9. 11.15–13.45
Opintojaksotehtävän harjoitusesitykset
pe 29.9. 9.00–11.00
Yritysvierailu Foodcamp Finland
to 5.10. 11.15–13.45
Opintojaksotehtävän esitykset
pe 6.10. 8.30–10.45
Opintojaksotehtävän esitykset
to 12.10. 11.15–13.45
Opintojaksotehtävän raportin tekemiseen varattua aikaa - ei kontaktiopetusta
pe 13.10. 8.30–10.45
Yhteinen aamiainen, yhdessä kokkaillen. Kurssipalaute ja opintojakson yhteenveto.
Mirjami Willman, Ville Parkkinen
15 - 40
Arviointikriteeri - arvosana 1
Opiskelija osaa kuvailla vastuullisuuden osa-alueita ja ruokapalveluiden toimintaa. Tunnistaa turvallisuuteen ja vastuullisiin valintoihin vaikuttavia tekijöitä ruokapalveluissa. Tunnistaa ruokapalveluiden eri toimintaympäristöjä. Osaa toimia turvallisesti ammattikeittiössä.
Arviointikriteeri - arvosana 3
Osaa soveltaa vastuullisia toimintatapoja työskentelyssään. Osaa kuvailla ruokapalveluiden eroja eri toimintaympäristöissä. Osaa tunnistaa työturvallisuusriskejä ammattikeittiössä ja ennaltaehkäistä niitä.
Arviointikriteeri - arvosana 5
Osaa soveltaa vastuullisia toimintatapoja liiketoiminnassa. Osaa arvioida toimialan rakenteita ja ruokapalveluiden vastuullisuutta. Hallitsee turvallisen työskentelyn ammattikeittiössä ja pystyy ohjaamaan myös muita. Osaa arvioida ruokaturvallisuuteen vaikuttavia tekijöitä.
RESRU Culinary Management
0.00 op
0.00 op
H-5