Ranskaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 1 (3 op)

Toteutuksen tunnus: FRE1HA001-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
13.06.2022 - 19.08.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
22.08.2022 - 14.10.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Catherine Metivier
Ryhmät
02HAAGAVV
02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
FRE1HA001

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Tunnit pidetään periodissa 1 aina tiistaisin klo 14.00 -16.00 luokassa G314.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena.

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimateriaalit

Oppimateriaalina käytämme kirjaa C'est parfait ! 1 (Otava), josta opiskelemme viisi ensimmäistä kappaletta. Tätä samaa oppikirjaa käytetään kurssilla Ranskaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämä opintojakso toteutetaan monimuotototeutuksena. Opintojaksolla on lähiopetusta seitsemänä päivänä periodissa 1 yhteensä 28 h ja itsenäistä opiskelua 53 h.

Työelämäyhteydet

Kurssilla harjoitellaan käytännön sanastoa ja puhetilanteita, joista on hyötyä työelämässä. Kurssilla käytetään mahdollisimman paljon autenttista ja työelämään valmistavaa kurssimateriaalia.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Kurssin viimeisellä kerralla, pidetään kirjallinen tentti. Opettaja kertoo uusintamahdollisuudesta kurssin alussa.

Kansainvälisyys

Kannustetaan opiskelijoita osallistumaan opiskelija- ja harjoitteluvaihtoon ja kotikansainvälistymiseen. Suositellaan suoritettavaksi ennen lähtöä opiskelijavaihtoon ranskankieliseen maahan.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Kurssin ahotointi käynnistyy ottamalla yhteyttä opettajaan.

Oppimistehtävät

Kurssilla tehdään runsaasti sekä kirjallisia että suullisia oppimistehtäviä.

Arviointitavat

Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.

Siirry alkuun