•   France for Hotel, Restaurant and Tourism Industry 1 FRE1HA001-3005 22.08.2022-14.10.2022  3   (02HAAGAVV, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija

    • osaa toimia yksinkertaisissa hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa ranskan kielellä
    • osaa kertoa yksinkertaisesti omasta elämästään
    • hallitsee ääntämisen perusteet
    • tuntee perussanastoa
    • ymmärtää kielen keskeisimpiä rakenteita
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Ei lähtötasovaatimuksia
    Sisältö
    • Yksinkertaisia ammatillisia kielenkäyttötilanteita
    • Arkipäivän vuorovaikutustilanteita
    • Ääntämisen harjoittelua
    • Oman alan sanaston opiskelua
    • Kielen perusrakenteita
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opiskelija kykenee välttävällä tasolla ymmärtämään ja tuottamaan yksinkertaisia, suullisia ja kirjallisia viestejä. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat rakenteiden ja/ tai ääntämisen osalta välttävällä tasolla. Opiskelija tunnistaa yksinkertaisia rakenteita ja usein käytettyjä ilmauksia erilaisissa kielenkäyttötilanteissa.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Opiskelija kykenee hyvin ymmärtämään ja tuottamaan yksinkertaisia, suullisia ja kirjallisia viestejä. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat rakenteiden ja/tai ääntämisen osalta hyvällä tasolla. Opiskelijalla on valmiuksia soveltaa oppimaansa yksinkertaisiin rakenteisiin ja kielenkäyttötilanteisiin.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Opiskelija kykenee erinomaisesti ymmärtämään ja tuottamaan yksinkertaisia, suullisia ja kirjallisia viestejä. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat yksinkertaisten rakenteiden ja/tai ääntämisen osalta erittäin hyvällä tasolla. Opiskelija pystyy soveltamaan oppimaansa uusiin, yksinkertaisiin rakenteisiin ja kielenkäyttötilanteisiin.

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Tämä opintojakso toteutetaan monimuotototeutuksena. Opintojaksolla on lähiopetusta seitsemänä päivänä periodissa 1 yhteensä 28 h ja itsenäistä opiskelua 53 h.

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Oppimateriaalina käytämme kirjaa C'est parfait ! 1 (Otava), josta opiskelemme viisi ensimmäistä kappaletta. Tätä samaa oppikirjaa käytetään kurssilla Ranskaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2.

    Työelämäyhteydet

    Kurssilla harjoitellaan käytännön sanastoa ja puhetilanteita, joista on hyötyä työelämässä. Kurssilla käytetään mahdollisimman paljon autenttista ja työelämään valmistavaa kurssimateriaalia.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Kurssin viimeisellä kerralla, pidetään kirjallinen tentti. Opettaja kertoo uusintamahdollisuudesta kurssin alussa.

    Opetuskieli

    Suomi

    Kansainvälisyys

    Kannustetaan opiskelijoita osallistumaan opiskelija- ja harjoitteluvaihtoon ja kotikansainvälistymiseen. Suositellaan suoritettavaksi ennen lähtöä opiskelijavaihtoon ranskankieliseen maahan.

    Ajoitus

    22.08.2022 - 14.10.2022

    Oppimistehtävät

    Kurssilla tehdään runsaasti sekä kirjallisia että suullisia oppimistehtäviä.

    Ilmoittautumisaika

    13.06.2022 - 19.08.2022

    Aikataulu

    Tunnit pidetään periodissa 1 aina tiistaisin klo 14.00 -16.00 luokassa G314.

    Ryhmä
    • 02HAAGAVV
    • CONTACT
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    Kurssin ahotointi käynnistyy ottamalla yhteyttä opettajaan.

    Opettaja

    Catherine Metivier

    Paikkoja

    15 - 40

    Arviointitavat

    Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.

    Koulutus

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5