Ranskaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 1 (3 op)
Toteutuksen tunnus: FRE1HA001-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 13.06.2022 - 19.08.2022
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 22.08.2022 - 14.10.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Catherine Metivier
- Ryhmät
-
02HAAGAVV02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- FRE1HA001
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Tunnit pidetään periodissa 1 aina tiistaisin klo 14.00 -16.00 luokassa G314.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena.
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Oppimateriaalit
Oppimateriaalina käytämme kirjaa C'est parfait ! 1 (Otava), josta opiskelemme viisi ensimmäistä kappaletta. Tätä samaa oppikirjaa käytetään kurssilla Ranskaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tämä opintojakso toteutetaan monimuotototeutuksena. Opintojaksolla on lähiopetusta seitsemänä päivänä periodissa 1 yhteensä 28 h ja itsenäistä opiskelua 53 h.
Työelämäyhteydet
Kurssilla harjoitellaan käytännön sanastoa ja puhetilanteita, joista on hyötyä työelämässä. Kurssilla käytetään mahdollisimman paljon autenttista ja työelämään valmistavaa kurssimateriaalia.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Kurssin viimeisellä kerralla, pidetään kirjallinen tentti. Opettaja kertoo uusintamahdollisuudesta kurssin alussa.
Kansainvälisyys
Kannustetaan opiskelijoita osallistumaan opiskelija- ja harjoitteluvaihtoon ja kotikansainvälistymiseen. Suositellaan suoritettavaksi ennen lähtöä opiskelijavaihtoon ranskankieliseen maahan.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Kurssin ahotointi käynnistyy ottamalla yhteyttä opettajaan.
Oppimistehtävät
Kurssilla tehdään runsaasti sekä kirjallisia että suullisia oppimistehtäviä.
Arviointitavat
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.