Luennot ja tuntitehtävät lähiopetuksessa
Käytännön harjoitukset opetuskeittiössä
Opintojaksotehtävän tekeminen ryhmissä
Opintojakson Moodle-sivujen materiaalit
Opintojaksolla tehdään tuntitehtävä yrityksen toimeksiantona
Haagan toimipiste
Tentti laadusta ja ruokatuotannon prosesseista
Uusinta yleisenä tenttipäivänä keväällä
Suomi
24.10.2022 - 16.12.2022
Laatu (yksilö) 15 % Työvuorolista (yksilö) 15 % Prosessit tentti 1 (yksilö) 30 % Opintojaksotehtävä (ryhmä) 40 % Tuntitehtävä 1 (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty Tuntitehtävä 2 (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty Tuntitehtävä 3 (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty Caffelitoteutus (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty Bankettitehtävä (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty Kaikki arvioitavat osa-alueet pitää suorittaa hyväksytysti
13.06.2022 - 21.10.2022
Opetus tiistaisin tai keskiviikkoisin klo 8.00-13.45 (Riippuu ryhmästä)
sekä torstaisin klo 8.00-10.45
Opintojakson ensimmäiset opetuskerrat viikolla 43
Heikki Ursin, Jari Karjalainen, Sakari Ketolainen, Mirjami Willman
15 - 25
RUOKAT Degree Programme in Culinary Management
H-5