Ammattikeittiön tukitoiminnot suoritetaan parityönä.
Kirjallinen ohjeistus ja opettajan ryhmäkohtainen ohjaus.
Moodle-ympäristön materiaali
Elintarvikelaki
www.oivahymy.fi
Ruonvalmistuksen käsikirja
Ammattikeittiön tukitoiminnot valmistavat turvalliseen, hygieeniseen ja kannattavaan toimintaan työelämässä.
Haagan toimipiste
Ei tenttiä tai uusintamahdollisuutta.
Suomi
Globaali ruokaketju
23.08.2021 - 20.05.2022
Raaka-aineiden vastaanotto ja varastointi. Keittiö- ja varastotilojen puhtaanapito. Raportointi: - työpari tuottaa max. yhden A4 Word -tekstitiedoston vastuuviikostaan - sisältö: o huomiot ja havainnot raaka-aineiden toimituksesta, laadusta ja hinnoista o mahdollisen hävikin koostaminen ja kirjaaminen hintoineen sekä ideat ja kehitysehdotukset hävikin pienentämiseen o huomiot ja havainnot keittiötilojen sekä varastojen järjestyksestä ja siisteydestä, kehitysehdotukset näiden kohteiden korjaamiseksi o liitä raporttiin valokuvat epäkohdista sekä kuvat varastoista vastuuviikkosi jälkeen - raportti palautetaan moodle -palautuskansioon vastuuviikon perjantaihin klo 16.00 mennessä. Mikäli raporttia ei ole palautettu määräajassa, opintojakso uusitaan.
16.08.2021 - 20.08.2021
Parityö sovittuina viikkoina, koko lukuvuoden ajan. (Poislukien harjoittelut ja lomat)
Ei valinnaisia oppimistapoja
Ryhmäkohtainen palaute.
Sami Rekola, Jari Karjalainen, Sakari Ketolainen, Mirjami Willman
20 - 40
Hyväksytty- Hylätty
RUOKAT Degree Programme in Culinary Management
0.00 op
0.00 op
H-5