Lähiopetus kampuksella
Teorialuennot
Tunneilla tehtävät oppimistehtävät
Ulkopuolinen toimeksianto opintojaksotehtävänä
Omien osaamistavoitteiden asettaminen opintojakson alussa ja oman oppimisen reflektointi opintojakson lopussa
Moodlessa olevat materiaalit
Parantainen, J. 2013. Tuotteistamisen perusteet: Tuotteista palvelusi, tuplaa katteesi. 2. p. Espoo: Ediste.
Apunen, A. & Parantainen, J. 2014. Tuotteistajan taskuraamattu / Antti Apunen & Jari Parantainen. Helsinki: Talentum
Opintojaksolla tehdään toimeksianto yritykselle
Haagan toimipiste
Opintojaksolla ei ole tenttiä
Suomi
Opintojakso sisältää kaupallistamisen teemojen kansainvälistä tarkastelua
21.08.2023 - 13.10.2023
Oman oppimisen arviointi Opintojaksotehtävän (Toimeksiannon) tekeminen ryhmissä
12.06.2023 - 18.08.2023
Opetus tiistaisin ja torstaisin Haagan kampuksella klo 8.30-10.45 alkaen ti 22.8.2023
Tarkempi päiväkohtainen aikataulu saatavilla opintojakson alussa.
Opinnollistaminen. Sovi opinnollistamisesta opintojakson opettajien kanssa.
Sakari Ketolainen, Ville Parkkinen
15 - 40
Hylätty
Opiskelija ei ole osallistunut lähiopetukseen eikä kykene itsenäisesti selviytymään annetuista työtehtävistä. Hän ei ole osallistunut projektin aikana suoritettavaan suunnittelutyöhön/toteutukseen eikä ole osoittanut omatoimisuutta. Opiskelija tarvitsee jatkuvasti ohjausta toimissaan. Opiskelija ei ole reflektoinut omaa oppimistaan eikä arvioinut omia työsuorituksiaan riittävästi.
Hyväksytty
Opiskelija tuntee projektimaisen työskentelyn perusteet ja suorittaa annettuihin tehtäviin liittyvät työt hyväksytysti. Hän osaa soveltaa oppimaansa projektin tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi opiskelija osaa käyttää ja hyödyntää monipuolisesti välineitä ja laitteita projektityöskentelyssä. Opiskelija kykenee reflektoimaan omaa oppimistaan ja arvioimaan omia työsuorituksiaan
RUOKAT Degree Programme in Culinary Management
0.00 op
0.00 op
H-5