•   Creating a sales product FPR1RR004-3006 21.08.2023-13.10.2023  5   (RR21SE, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    • ymmärtää projektitoimeksiannon tavoitteet
    • osaa laatia projektille soveltuvan projektisuunnitelman
    • ymmärtää projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet
    • tuntee segmentoinnin periaatteet
    • ymmärtää kaupallistamisen periaatteet tuotenäkökulmasta
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Ei ole
    Sisältö
    • Segmentointi ja kuluttajatrendit
    • Tuotelanseeraus
    • Kannattavuuden arviointi
    • Projektin hallinta
    • Roolit ja sidosryhmät projektityössä
    Lisätiedot
    Opinnollistamistehtävät laaditaan yhteistyössä opintojakson vastuuopettajien kanssa.

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Lähiopetus kampuksella
    Teorialuennot
    Tunneilla tehtävät oppimistehtävät
    Ulkopuolinen toimeksianto opintojaksotehtävänä
    Omien osaamistavoitteiden asettaminen opintojakson alussa ja oman oppimisen reflektointi opintojakson lopussa

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Moodlessa olevat materiaalit
    Parantainen, J. 2013. Tuotteistamisen perusteet: Tuotteista palvelusi, tuplaa katteesi. 2. p. Espoo: Ediste.
    Apunen, A. & Parantainen, J. 2014. Tuotteistajan taskuraamattu / Antti Apunen & Jari Parantainen. Helsinki: Talentum

    Työelämäyhteydet

    Opintojaksolla tehdään toimeksianto yritykselle

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Opintojaksolla ei ole tenttiä

    Opetuskieli

    Suomi

    Kansainvälisyys

    Opintojakso sisältää kaupallistamisen teemojen kansainvälistä tarkastelua

    Ajoitus

    21.08.2023 - 13.10.2023

    Oppimistehtävät

    Oman oppimisen arviointi Opintojaksotehtävän (Toimeksiannon) tekeminen ryhmissä

    Ilmoittautumisaika

    12.06.2023 - 18.08.2023

    Aikataulu

    Opetus tiistaisin ja torstaisin Haagan kampuksella klo 8.30-10.45 alkaen ti 22.8.2023

    Tarkempi päiväkohtainen aikataulu saatavilla opintojakson alussa.

    Ryhmä
    • RR21SE
    • CONTACT
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    Opinnollistaminen. Sovi opinnollistamisesta opintojakson opettajien kanssa.

    Opettaja

    Sakari Ketolainen, Ville Parkkinen

    Paikkoja

    15 - 40

    Arviointitavat

    Hylätty
    Opiskelija ei ole osallistunut lähiopetukseen eikä kykene itsenäisesti selviytymään annetuista työtehtävistä. Hän ei ole osallistunut projektin aikana suoritettavaan suunnittelutyöhön/toteutukseen eikä ole osoittanut omatoimisuutta. Opiskelija tarvitsee jatkuvasti ohjausta toimissaan. Opiskelija ei ole reflektoinut omaa oppimistaan eikä arvioinut omia työsuorituksiaan riittävästi.

    Hyväksytty
    Opiskelija tuntee projektimaisen työskentelyn perusteet ja suorittaa annettuihin tehtäviin liittyvät työt hyväksytysti. Hän osaa soveltaa oppimaansa projektin tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi opiskelija osaa käyttää ja hyödyntää monipuolisesti välineitä ja laitteita projektityöskentelyssä. Opiskelija kykenee reflektoimaan omaa oppimistaan ja arvioimaan omia työsuorituksiaan

    Koulutus

    RUOKAT Degree Programme in Culinary Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5