Opintojakso toteutetaan pääsääntöisesti syksyn kahden ensimmäisen periodin aikana. Opintojakso aloitetaan yhden viikon intensiivitoteutuksella. Pro
Opetus on yhdistelmä lähiopetusta ja sähköisellä moodle-oppimisalustalla toimimista.
Ryhmä jaetaan eri projektiryhmiin olemassa olevaan osaamiseen perustuen. Projektiryhmät työskentelevät itseohjautuvasti, sovittuihin ohjausaikoihin ja aikatauluihin on sitouduttava ryhmäkohtaisesti. Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Lähiopetuksessa ja Moodlessa jaettava materiaali.
Ensisijaisesti:
Moodlessa oleva materiaali.
Opintojakson aikana tuleva materiaali.
Täydentävänä materiaalina
Ruoanvalmistuksen käsikirja. (Lehtinen, Peltonen, Talvinen)
Kokin käsikirja
Modernist Cuisine
Opintojaksolla tehdään mahdollisuuksien mukaan projektitöitä yrityksen toimeksiannosta. Ruokatuotantoprojekti sisältää työelämäyhteyksiä valittujen partnerien kanssa.
Haagan toimipiste
Opintojaksolla ei järjestetä tenttiä. Tehtävistä ja mahdollisista työ- ja muista kokeista ilmoitetaan opintojakson alussa.
Uusintamahdollisuus seuraavana lukuvuonna.
Suomi
Kotikansainvälisyys.
23.08.2021 - 15.10.2021
Oppimistehtävät esitellään opintojakson alussa. Oppimistehtävät liittyvät ryhmän projektiin. Ruokatuotantoprojekti sisältää käytännön toteutuksen. Projektisuunnitelma, toteutus ja arviointi
16.08.2021 - 16.08.2021
Intensiivitoteutus 23.- 27.8.2021 klo 9-16; muutokset mahdollisia. Tarkempi aikataulu julkaistaan Moodlessa opintojakson alkaessa. Projektien toteutusten ajankohdat voivat poiketa intensiiviviikkojan aikataulusta.
Ruokatuotantoprojekti ajoittuu pääsääntöisesti viikoille 34-40 ja Projektien toteutukset pääasiassa viikoille 44-49.
Toteutuksesta ei ole vaihtoehtoista toteutusta.
Projektien toteutuksesta annetaan palaute suorituksen jälkeen,
Jari Karjalainen
15 - 40
Hyväksytty opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty. Mikäli opiskelija saa projektista hylkäävän arvioinnin, tulee koko projekti suorittaa uudelleen. Ei uusintamahdollisuutta.
RUOKAT Degree Programme in Culinary Management
0.00 op
0.00 op
H-5