Kannattavuuden suunnittelu (5 op)
Toteutuksen tunnus: ECO001RE1A-3013
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 03.06.2024 - 18.10.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 21.10.2024 - 13.12.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Mariitta Rauhala
- Ryhmät
-
CONTACTLähitoteutus
-
RR3HA1Ruokatuotanto, päivä, 3. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
- Opintojakso
- ECO001RE1A
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson oppimistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
Lähiopetus tai monimuoto-opetus ja niihin liittyvät tehtävät ja tentit
AHOT (aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustaminen): Jos sinulla on kurssin sisältöihin liittyvää teorettista ja käytännön osaamista entuudestaan, ota yhteys opettajaan keskustellaksesi AHOT-menettelystä
Opinnollistaminen (Work and Study): Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikanatyöpaikallasi vastuita ja kehityshankkeita, jotka suoraan liittyvät opintojakson sisältöihin, voit suorittaa opintojakson opinnollistettuna. Ota yhteys opettajaan.
Intro
Tämän opintojakson suoritettuasi ymmärrät talousraportoinnin ja taloussunnittelun keskeisen roolin majoitus-, ravintola- ja matkailualan yritystoiminnassa. Opintojen aikana perehdytään erilaisiin tapoihin tuottaa laskentatoimen avulla olennaista tietoa yrityksen johtamisessa tarvittavaa päätöksentekoa varten.
Opintojakson tavoitteena on koota yhteen johdon laskentatoimen keskeisimmät osaamiset, joista on hyötyä tulevalle esimiehelle, asiantuntijalle tai palveluammattilaiselle.
Opintojakson aikana opit talousviestinnän perusteita ja miten pystyt kommunikoimaan tehokkaammin ja yrityksen eri sidosryhmät huomioiden.
Oppimateriaalit
Heikkilä, P. & Saranpää, T. 2013 tai uudempi. Hotelli- ja ravintola-alan sisäinen Laskentatoimi. Restamark Oy. Helsinki.
Opettajan jakama opetusmateriaali