Opetus on yhdistelmä luokkaopetusta ja harjoitustehtävien tekoa. Opintojakso sisältää paljon itseohjautuvaa opiskelua.
Moodlen materiaalit harjoituksineen.
Liike-elämän matematiikka.Saaranen, Kolttola & Pösö, Edita.
Laskentatoimi. Jormakka, Koivusalo, Lappalainen & Niskanen, Edita.
Hotelli- ja ravintola-alan sisäinen laskentatoimi. Heikkilä, Saranpää, Restamark.
Käytetyt esimerkit ja harjoitukset ovat hotelli-, ravintola- ja matkailualalta.
Haagan toimipiste
Tuloslaskelma ja tase (max 20 p) ilmoitetaan myöhemmin
Katetuottolaskenta ja hinnoittelu (max 40 p) ilmoitetaan myöhemmin
Yksinkertainen korkolasku (max 20 p) 31.12. mennessä
Koronkorkolasku (max 20 p) 31.12. mennessä
Opettaja kertoo uusintamahdollisuuksista kurssin alussa.
Suomi
Esimerkit ja harjoitukset ovat suomalaisen käytännön mukaisia.
21.10.2024 - 13.12.2024
Ei palautettavia oppimistehtäviä.
12.08.2024 - 18.10.2024
Viikot 1 - 2: Tuloslaskelma ja tase sekä niiden tulkinta
Viikot 3 - 4: Katetuottolaskenta
Viikko 5: Hinnoittelu
Viikot 6 - 8: Korkolaskenta
- AHOT
Jos sinulla on kurssin sisältöihin liittyvää teoreettista ja käytännön osaamista entuudestaan, voit ottaa opettajaan yhteyttä keskustellaksesi AHOT -menettelystä (aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustaminen).
- Opinnollistaminen
Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikana työpaikallasi vastuita, jotka suoraan liittyvät kurssin teemaan, voit harkita opinnollistamista.
Kirsimarja Vahevaara
15 - 40
Pistekertymän mukainen arvosana:
90 - 100: 5
80 - 89: 4
70 - 79: 3
60 - 69: 2
40 - 59: 1
0 - 39: hylätty
RESTO Hospitality and Tourism Management
0.00 op
0.00 op
H-5