Lähiopetus ja itsenäiset oppimistehtävät.
Iisa, K. & Piehl, A. & Kankaanpää, S. 2011. Tekstintekijän käsikirja. Ajantasaistettu ja uudistettu laitos. Yrityskirjat. Helsinki.
Iisa, K. & Oittinen, H. & Piehl, A. 2012. Kielenhuollon käsikirja. 7. laajennettu ja päivitetty painos. Yrityskirjat. Helsinki.
Kielitoimiston oikeinkirjoitusopas. 2017. Toim. Kankaapää S. & Heikkilä, E. & Korhonen, R. & Maamies, S. & Piehl, A. 13. painos. Kotimaisten kielten tutkimuskeskuksen julkaisuja 147.
Kortesuo, K. 2014. Sano se someksi 2. Organisaation käsikirja sosiaaliseen mediaan. 1. Painos. Kauppakamari. Helsinki.
Office 360 –ohjeet. https://support.office.com/fi-fi
Opintojaksolla tehdään yrityksen asiakirjaportfolio.
Haagan toimipiste
Tentti tehdään omalla ajalla. Tentti avautuu Moodleen 5.12 klo 13, ja se on auki ke 11.12. klo 12 asti. Tentti sisältää 40 tietokoneen arpomaa kysymystä niin, että jokainen opiskelija saa yksilöllisen tentin. Kun avaat tentin, varaudu tekemään se kerralla loppuun. Tenttiä ei voi avata ja palata siihen myöhemmin. Tenttiaika on 1 h 50 min.
Suomi
26.10.2020 - 18.12.2020
Kurssille tehdään seuraavat kirjalliset työt: - Parityönä tehtävä portfolio - Kielenhuollon tentti - Asiateksti. Moduuliin sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
17.08.2020 - 30.10.2020
Lähiopetusta on:
keskiviikkoisin 23.10. - 11.12 klo 8.00-10.30, luokka G206 ja
torstaisin 24.10. - 12.12. klo 11.00 -. 13.30, luokka G314
Mahdollisista poikkeuksista tiedotetaan erikseen.
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Katriina Kolu
15 - 30
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.
HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management
0.00 op
5.00 op
H-5