Lähiopetus ja itsenäiset oppimistehtävät.
Kortetjärvi-Nurmi, S. & Murto, K. 2015 (tai uudempi painos). Areena: Yritysviestinnän käsikirja. Edita Publishing Oy. Helsinki.
Iisa, K. & Piehl, A. & Kankaanpää, S. 2011. Tekstintekijän käsikirja. Ajantasaistettu ja uudistettu laitos. Yrityskirjat. Helsinki.
Iisa, K. & Oittinen, H. & Piehl, A. 2012. Kielenhuollon käsikirja. 7. laajennettu ja päivitetty painos. Yrityskirjat. Helsinki.
Kielitoimiston oikeinkirjoitusopas. 2017. Toim. Kankaapää S. & Heikkilä, E. & Korhonen, R. & Maamies, S. & Piehl, A. 13. painos. Kotimaisten kielten tutkimuskeskuksen julkaisuja 147.
Kortesuo, K. 2014. Sano se someksi 2. Organisaation käsikirja sosiaaliseen mediaan. Kauppakamari. Helsinki.
Office 360 –ohjeet. https://support.office.com/fi-fi
Opintojaksolla tehdään yrityksen asiakirjaportfolio.
Haagan toimipiste
Tenttejä on kaksi.
Kielioppitentti tehdään omalla ajalla. Tentti avautuu Moodleen sovittuna ajankohtana, ja se on auki viikon. Tentti sisältää 40 tietokoneen arpomaa kysymystä niin, että jokainen opiskelija saa yksilöllisen tentin. Kun avaat tentin, varaudu tekemään se kerralla loppuun. Tenttiä ei voi avata ja palata siihen myöhemmin. Tenttiaika on 1 h 50 min.
Kirjatentti on teoksesta Areena. Yritysviestinnän käsikirja. Kirjaa on HH:n kirjastossa. Tentti ajoittuu opintojakson loppupäähän.
Suomi
24.08.2020 - 18.12.2020
Kurssille tehdään seuraavat kirjalliset työt: - Parityönä tehtävä portfolio - Kielenhuollon tentti - Kirjatentti - Asiateksti. Moduuliin sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
27.08.2020 - 18.09.2020
Lähiopetusta on lukujärjestyksen mukaan.
Mahdollisista poikkeuksista tiedotetaan erikseen.
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Eeva Puhakainen
15 - 30
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.
HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management
0.00 op
0.00 op
H-5