Anniskelumääräysten hallinta (0 op)

Toteutuksen tunnus: ALC1RH002A-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
25.05.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
09.08.2021 - 20.05.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
0 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 150
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Jouko Mykkänen
Ryhmät
VIRTUAL
Virtuaalitoteutus
RR21SE
RR21SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2021 aloittaneet
RH21SA
RH21SA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
RH21SB
RH21SB Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
RH21SD
RH21SD Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
RHM31
RHM31 Hotelli- ja ravintola-alan liikkenjohdon ko., aikuiset
Opintojakso
ALC1RH002A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

a. Lähiopetus ja siihen liittyvä tentti
b. Omaehtoinen opiskelu ja tentti

Oppimateriaalit

Anniskelumyynnin käsikirja 2018

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Luento ja monivalintatentti

Työelämäyhteydet

Kokeen läpäisseet saavat anniskelupassin, joka on tarpeen työelämässä ravintola- ja tapahtumatoiminnassa.

Siirry alkuun