Anniskelumääräysten hallinta (0 op)
Toteutuksen tunnus: ALC1RH002A-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 25.05.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 09.08.2021 - 20.05.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 0 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 150
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Jouko Mykkänen
- Ryhmät
-
VIRTUALVirtuaalitoteutus
-
RR21SERR21SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2021 aloittaneet
-
RH21SARH21SA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
-
RH21SBRH21SB Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
-
RH21SDRH21SD Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
-
RHM31RHM31 Hotelli- ja ravintola-alan liikkenjohdon ko., aikuiset
- Opintojakso
- ALC1RH002A
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
a. Lähiopetus ja siihen liittyvä tentti
b. Omaehtoinen opiskelu ja tentti
Oppimateriaalit
Anniskelumyynnin käsikirja 2018
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Luento ja monivalintatentti
Työelämäyhteydet
Kokeen läpäisseet saavat anniskelupassin, joka on tarpeen työelämässä ravintola- ja tapahtumatoiminnassa.