Ei vielä toteutuksia julkaistu.
Ei käynnissä olevia toteutuksia.
Opintojakso koostuu lähiopetuksesta ja siellä tapahtuvasta työskentelystä sekä itsenäisestä- että parityöskentelystä.
Moodlessa osoitettu sekä opettajan muu osoittama materiaali.
Opintojaksotehtävä toimeksiantaja Hungry for Finland
Haagan toimipiste
Opintojaksotehtävä ja yksilötehtävät, ei tenttiä.
Suomi
Ruokamatkailustrategia ja tuotesuositukset huomioivat kansainvälisen matkailijan asiakasprofiilit.
25.03.2024 - 17.05.2024
Yksilötyöt TH 1. Ennakkotehtävä: Suomen ruokamatkailustrategia ja tuotesuosituksista TH 2: Parhaat palat pääkaupunki seutua Parityö: Ruokamatkailureitti Tuntityöskentely: kotitehtävien purku, pohdinta-, pari- ja ryhmätyöskentely sekä työpajatyöskentely
02.01.2024 - 22.03.2024
VKO 1 (13)
ke 27.3.
Kick-off
Opintojakson esittely, kurssin tavoite ja taustat, työskentelymuodot ja yhteiset pelisäännöt
Ennakkotehtävän purku
pe 29.3
Pääsiäisloma
VKO 2 (14)
ke 3.4.
Toimeksiantaja ja tiimit
Kotitehtävän purku: houkuttelevimmat reitit
pe 5.4.
Suomi-ruokaa
Kotitehtävän purku: ruokamatkailun trendit 2024
VKO 3 (15)
ke 10.4.
TH 2 Parhaat palat -esitykset
pe 12.4.
Vierailu
VKO 4 (16)
ke 17.4.
Ensi-ideoiden esittely & sparrausta
pe 19.4.
Palvelumuotoilutyöpaja
Kotitehtävän purku: mitä on palvelumuotoilu, miten sitä voi hyödyntää reittin suunnittelussa?
VKO 5 (17)
ke 24.4.
Tarinallistaminen
Kotitehtävän purku: mitä on tarinallistaminen?
pe 26.4.
Vierailu Juomat ruokamatkailussa @Olarin Panimo
VKO 6 (18)
Ke 1.5. Wappu!
pe 3.5
Ryhmätyön itsenäistä edistämistä
VKO 7 (19)
ke 8.5.
Sparraus
pe 10.5.
Sparraus
VKO 8 (20)
ke 15.5.
Loppuesitykset
pe 17.5.
Wrap-up
Jari Karjalainen, Sini Garam
15 - 40
Opintojakso koostuu lähiopetuksesta ja siellä tapahtuvasta työskentelystä, itsenäisestä- ja parityöskentelystä.
Yksilötyöt
TH 1. Ennakkotehtävä: Suomen ruokamatkailustrategia ja tuotesuosituksista (Hyväksytty/hylätty)
TH 2: Parhaat palat pääkaupunki seutua (Hyväksytty/hylätty)
Parityö: Ruokamatkailureitti (50 % arvosanasta)
Tuntityöskentely: kotitehtävien purku, pohdinta-, pari- ja ryhmätyöskentely sekä työpajatyöskentely (50 % arvosanasta)
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
0.00 op
0.00 op
H-5
Lähiopetus
Oppimistehtävät
Ryhmäprosessi
Suomen ruokamatkailustrategia 2028
Ruokamatkailun tuotesuositukset 2020
Lisämateriaalia Moodlen Kirjallisuus-välilehdellä
Opintojakso sisältää yhteistyötä Hungry for Finland -lab:n kanssa
Haagan toimipiste
Ei tenttiä
Suomi
15.01.2024 - 15.03.2024
02.01.2024 - 12.01.2024
Torstaisin klo 11.00-13.45
Perjantaisin klo 8.00-10.45
Jari Karjalainen, Sini Garam
15 - 40
Ryhmät saavat ohjausta ja palautetta tehtävien esitys- ja sparrausvaiheessa. Arvioinnit perustuvat osaamistavoitteista johdettuihin tehtäväkohtaisiin arviointikriteereihin.
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
5.00 op
0.00 op
H-5