Vastuullisen tapahtuman suunnittelu ja tuottaminen (projekti), 5 op - SER012AS2A
Opintojakson kieli
Suomi
Tulevat toteutukset
Ei vielä toteutuksia julkaistu.
Käynnissä olevat toteutukset
Ei käynnissä olevia toteutuksia.
Päättyneet toteutukset
Ei päättyneitä toteutuksia.
Osaamistavoitteet
Osaa luoda merkityksellisiä kohtaamisia
Osaa tuottaa turvallisia ja vastuullisia tapahtumia huomioiden alan määräyksiä
Hallitsee keskeiset tapahtumahallintaan liittyvät työkalut ja tapahtumateknologian. Osaa suunnittteluvaiheessa asettaa ilmastoviisaita tavoitteita, osaa tuottaa vähäpäästöisiä tapahtumia, osaa mitata tapahtumien tuottamaa hiilijalanjälkeä ja viestiä kestävistä ratkaisuista, osaa huomioida kestävän kehityksen periaatteita koko suunnittelu- ja tuotantoprosessissa.
Sisältö
Opintojakso keskittyy vastuulliseen tapahtumatuotantoon, tapahtumassa tarvittaviin työkaluihin ja -teknologiaan. Koko tapahtuman tuotantoprosessi tulee tutuksi.
Arviointikriteerit
Arviointikriteeri - arvosana 1
Osallistuu ryhmän jäsenenä tapahtumatuotantoon. Osaa nimetä joitakin tuotantoprosessin vaiheita ja vastuullisen tapahtuman periaatteita. Tunnistaa joitakin keskeisiä sidosryhmiä. Tunnistaa vastuullisuuden ja palvelukonseptoinnin käytänteitä sekä projektityöskentelyssä käytettyjä kehittämismenetelmiä, myyntiä ja markkinointiviestintää. Osaa nimetä tapahtumatuotannossa tarvittavia työkaluja ja viestimiä.
Arviointikriteeri - arvosana 3
Työskentelee aktiivisesti tapahtumatuotannossa ja osallistuu kannattavan ja vastuullisen tapahtuman kehittämiseen - toimeksiannon tavoitteen mukaisesti. Ymmärtää tapahtumatuotannon prosessin sekä sidosryhmien yhteistyön merkityksen tuotantovaiheessa. Tunnistaa ja käyttää vastuullisuuden ja palvelukonseptoinnin käytänteitä sekä projektityöskentelyn kehittämismenetelmiä, myyntiä ja markkinointiviestintää. Osaa nimetä ja käyttää tarvittavia työkaluja ja viestimiä.
Arviointikriteeri - arvosana 5
Työskentelee määrätietoisesti tapahtumatuotannossa ja kykenee tuottamaan ja arvioimaan kannattavan ja vastuullisen tapahtuman toimeksiannon tavoitteen mukaisesti. Osaa analysoida omaa ja tiimin työtä tuotantovaiheessa sekä osaa kehittää sidosryhmien kanssa tehtävää yhteistyötä. Osaa soveltaa vastuullisen palvelukonseptoinnin käytänteitä sekä hallitsee tapahtumatuotannon projektityöskentelyä, myyntiä ja markkinointiviestintää. Arvioi, analysoi ja soveltaa tarvittavia työkaluja ja viestimiä.