Ei vielä toteutuksia julkaistu.
Ei käynnissä olevia toteutuksia.
Opintojakso muodostuu lähi- tai tarvittaessa verkkoopetustunneista, harjoituksista, oppimistehtävistä ja kokeista, yhteensä 81 h, joka sisältää sekä ohjatun että itseohjautuvan opiskelun.
Opintojaksolla käytetään mahdollisimman paljon tutkivaa ja kehittävää oppimistapaa.
Lähiopetus: 28 h (4 h / vko yhden periodin ajan).
Kirjallinen koe + kuuntelukoe: 1.5 h
Suullinen testi: 30 min
Itseohjautuvaa opiskelua (viikkotehtävät, oppimistehtävät ja kokeeseen valmistautuminen): 50 h
Oman oppimisen arviointi: 1 h
Oppimateriaalit: Hemming-Sotejeff - Antila, Prijatnava appetita, kpl 1 – 6
Opettajan jakama opetusmateriaali.
Haagan toimipiste
Päivitetty 10.6.2021.
Tentti ja uusintatentit
Opintojaksokokeet: to 7.10.2021 sekä 14.10.2021, klo 14:00 – 16:30, luokka ?/Haaga
Uusintatentit HH:n uusintakoeaikataulun mukaisesti.
Suomi
22.08.2022 - 14.10.2022
Lähi/verkkoopetus: 28 h (4 h / vko yhden periodin ajan). Kirjallinen koe + kuuntelukoe: 1.5 h Suullinen testi: max 30 min Itseohjautuvaa opiskelua (viikkotehtävät, oppimistehtävät ja kokeeseen valmistautuminen): 50 h Oman oppimisen arviointi: 1 h Oppimistehtävä: Ääntämistehtävä ja kirjoitustehtävä, palautus Moodleen 2.10 mennessä
13.06.2022 - 19.08.2022
Tuntisuunnitelma (Päivitetty 10.6.2021.)
26.8 Tutustumista Venäjään, venäjän kieleen ja venäläiseen tapakulttuuriin. Kyrilliset aakkoset, kpl. 1
2.9 kpl. 1. Kyrilliset aakkoset. Lukeminen.
9.9 kpl. 2.
16.9 kpl. 3.
23.9 kpl. 4.
30.9. kpl 5.
7.10 kpl 6. Mahdollinen suullinen koe 7.10. tai 14.10.
14.10 14:00-15:30 Kirjallinen välikoe ja kuuntelukoe (1.5 h)
14.10 15:30-16:45 Suullinen testi (1.25 h)
MUUTOKSET OHJELMASSA MAHDOLLISIA!
Inara Shakirova
15 - 40
Opiskelija oppii kyrilliset kirjaimet, saa perustietoa venäjän kielestä ja kulttuurista. Tavoitteena on selviytyä venäjän kielellä yksinkertaista suullisista ja kirjallisista tilanteista hotelli-, ravintola- ja matkailualalla. Pääpaino opintojaksolla on suullisessa viestinnässä ja kulttuurituntemuksessa.
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
H-5