Osaamistavoitteet
Opiskelija ymmärtää kahvin matkan pavusta kuppiin ja osaa valmistaa yleisimmät espressopohjaiset juomat.
Sisältö
Sisältö
• Kahvin matka pavusta kuppiin
• Kahvimyllyn säätäminen
• Espresson valmistaminen
• Maitovaahdon tekeminen
• Yleisimmät espressojuomat
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Intensiivipäivä lähiopetusta
Baristavuoro Caffelissa
Käytännönharjoittelu
Oman oppimisen arviointi 1 h
AHOT: opiskelija osoittaa todistuksella käyneensä baristakurssin aikaisemmin ja osoittaa siten osaamisensa.
Lisätiedot
Kurssi on tarkoitettu Haagan restonomikampuksen opiskelijoille.
Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
Lähtötasovaatimuksia ei ole. Osallistumisoikeus Haagan yksikön restonomiopiskelijoilla. Opintojakso toteutetaan Pauligin tiloissa Vuosaaressa ja koulutuspäivän lisäksi opiskelija suorittaa baristavuoron Haagan kampuksen ravintola Caffelissa.
Arviointikriteerit
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty. Hyväksyttyyn arvosanaan vaaditaan koulutuspäivä Pauligilla ja baristavuoron suorittaminen Caffelissa.
Opintojakso on opiskelijalle maksuton, mutta sisältää sakkomaksun 20 € mikäli opintojaksolle hyväksytty opiskelija ei osallistu toteutukseen.