Ei vielä toteutuksia julkaistu.
Ei käynnissä olevia toteutuksia.
Luennot ja osoitetun materiaalin itsenäinen opiskelu
Vierailut
Oppimistehtävät
Käytännön harjoitukset ja toteutukset
Oman oppimisen arviointi
Tuntityöskentelyn materiaali Moodlessa, verkkosivustot ja kirjallisuuslista sekä muu ohjaajan ilmoittama ja jakama materiaali.
Mahdolliset vierailut/vierailijat
Porvoon toimipiste
Ei tenttiä
Suomi
Ruokapalvelut ilmiöna matkailussa kansainvälisesti
17.11.2022 - 16.12.2022
Oppimistehtävä 1: Ruokapalvelut matkakohteessa, visuaalinen raportti, ryhmätehtävä Osallistuminen käytännön työskentelyyn lähiopetuspäivinä.
13.06.2022 - 11.11.2022
sijoittuu syksyllä 2022 2. periodille alkaen keskiviikkona 23.11. 2022
lähiopetusta 4x4 tuntia
lähiopetuspäivät: keskiviikot 23.11., 30.11., 7.12. ja 14.11. klo 14 - 18
Suunnitellaan kunkin opetuskerran käytännöt yhdessä ryhmän kanssa alotuskerralla.
Teemoina: aamiaiset, lounasruuat, makujen yhdistelyä valintojen pohjaksi sekä kokoustarjoilut
Suunnitelmaan pohjautuva omassa työssä oppiminen eli opinnollistaminen, mikäli opiskelija pystyy oppimaan opintojakson sisällöt työssään/harrastuksessaan. Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
Näyttö (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
Päivi Forsblom
15 - 40
Oppimistehtävä 1: Ruokapalvelut matkakohteessa, arvionti 1-5, ryhmätehtävä 50%
Osallistuminen käytännön työskentelyyn tiimissä lähipäivinä, arviointi hyväksytty/hylätty, 50% ryhmätehtävä 50%
tehtävien suunnittelu ja toteutus aikataulujen mukaan huomoidaan arvioinnissa
POMO Matkailun koulutusohjelma
H-5