Ei vielä toteutuksia julkaistu.
Ei käynnissä olevia toteutuksia.
Ohjaustunnit verkossa
Itsenäinen opiskelu ja opintojakson tehtävät
Lähiopetus
Ohjaajan opintojakson kuluessa ilmoittama ja jakama materiaali.
Opintojakso antaa perusteet ravintola-alan asiakaspalvelutehtäviin.
Porvoon toimipiste
Ei tenttiä.
Suomi
Opintojaksolla käydään läpi klassisia kansainvälisiä termistöjä, ravintolakulttuureita ja tarjoilumuotoja.
17.01.2022 - 20.05.2022
Ilmoitetaan opintojaksolla.
03.01.2022 - 14.01.2022
Jaana Laaksonen
15 - 40
Tehtävät 70 % (Kaikki tehtävät on suoritettava hyväksytysti)
Aktiivinen osallistuminen ja harjoitukset 30 %
Arvosana 1
Tuntee joiltain osin eri tarjoilumuotoja, menukokonaisuuksia ja viinejä. Ymmärtää asiakaspalvelun pääperiaatteet. Hallitsee pääosin tarjoilukäytännöt ja osaa ohjatusti toteuttaa niitä tilanteen ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Osaa ohjatusti toteuttaa palveluketjun eri osa-alueet. Vähäinen itsenäinen panostus.
Arvosana 3
Tuntee eri tarjoilumuodot ja -käytännöt, menukokonaisuudet sekä viinilajikkeet ja –etiketin. Ymmärtää hyvän asiakaspalvelun ja laadukkaan palveluketjun merkityksen. Hallitsee tarjoilukäytännöt ja osaa toteuttaa niitä tilanteen ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Osaa itsenäisesti toteuttaa palveluketjun eri osa-alueet. Osaa toimia melko itsenäisesti.
Arvosana 5
Tuntee kattavasti eri tarjoilumuodot ja -käytännöt, menukokonaisuudet sekä viinilajikkeet ja –etiketin. Ymmärtää hyvän asiakaspalvelun ja laadukkaan palveluketjun eri osa-alueet ja niiden merkityksen. Hallitsee tarjoilukäytännöt ja osaa toteuttaa niitä tilanteen ja asiakkaiden tarpeiden mukaan Osaa suunnitella ja toteuttaa ravintolapalveluita asiakaslähtöisesti. Osaa itsenäisesti toteuttaa palveluketjun eri osa-alueet, ohjata asiakasta ja ratkaista ongelmia palvelutilanteissa. Osallistuu erittäin aktiivisesti työskentelyyn, tiedon ja osaamisen tuottamiseen ja jakamiseen. Osaa toimia itsenäisesti, on ratkaisukeskeinen ja omaa positiivisen asenteen.
POMO Matkailun koulutusohjelma
H-5