osaa kehittää ravintolan liikeidean ja siihen soveltuvia tuotteita
osoittaa ja soveltaa ravintola-alan ammattitaitoa projektissa
osaa työskennellä projektin sidosryhmien kanssa
kykenee soveltamaan opittuja projektityötaitoja
osaa arvioida projektin tuloksia
Sisältö
Sisältö
• Ravintolan liiketoiminnan kehittäminen projektityöskentelyn avulla
• Yhteistyö ravintolan klusterissa ja verkostoissa
• Tavoitteellinen projektin toteutus (revenue managementin ja kontrollitoimintojén avulla)
• Viestintä ja tiimityö projektissa
• Projektin tulosten arviointi
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät ja projekti.
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla tehdään työelämälähtöinen projekti.
Kansainvälisyys
Opintojaksolla käytetään kansainvälisesti tunnettuja projektityömenetelmiä sekä projekti voidaan toteuttaa joko kotimaisessa tai kansainvälisessä kontekstissa.
Arviointi
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.
Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
Suositellaan suoritettavaksi ensimmäisen vuoden opintojaksojen jälkeen.
Arviointikriteerit
Arviointikriteeri - arvosana 1
Opiskelija osaa nimetä eri projektityön menetelmiä.
Opiskelija osallistuu projektityöskentelyyn.
Arviointikriteeri - arvosana 3
Opiskelija työskentelee projektin jäsenenä vastuullisesti.
Opiskelija soveltaa ravintola-alan osaamistaan kehittämistyössä ja projektin täytäntöönpanossa.
Opiskelija analysoi projektin tuloksia.
Arviointikriteeri - arvosana 5
Opiskelija osoittaa projektin ja tiimityön johtamistaitoja.
Opiskelija osaa hyödyntää ravintola-alan osaamistaan kehittämisprojektin eri vaiheissa ja toimii itseohjautuvasti.
Opiskelija laatii projektin toteutuksen ja tulosten arviointikriteerit.