Lähiopetus
Haagan toimipiste
Suomi
24.10.2022 - 16.12.2022
13.06.2022 - 21.10.2022
Jouko Mykkänen
15 - 30
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
H-5
Ei käynnissä olevia toteutuksia.
Lähiopetus
Haagan toimipiste
Suomi
28.03.2022 - 20.05.2022
03.01.2022 - 25.03.2022
Jouko Mykkänen
15 - 40
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
H-5
Systemaattiset maistelut ja niiden raportointi.
Luennot ja videot
Ilmoitetaan Moodlessa
Lähiopetus
Haagan toimipiste
Suomi
17.01.2022 - 18.03.2022
1) Maisteluiden raportointi ja analysointi 2) Kokoava ja soveltava lopputehtävä
03.01.2022 - 14.01.2022
Viikko 1: Johdanto ja tutustuminen kurssin viineihin
Viikko 2: Kylmät kalat
Viikko 3: Lämpimät kalat
Viikko 4: Lihat
Viikko 5: Juustot
Viikko 6: Jälkiruoat
Viikko 7: Olut ja ruoka
Viikko 8: Varalla
Jouko Mykkänen
15 - 40
1) Maisteluraportit
2) Lopputehtävä
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
H-5