Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa elintarvikehygienian perusteet. Opiskelija tietää elintarvikehygieniasta säädetyn ohjeistuksen ja osaa soveltaa sitä työssään huolellisesti ja vastuullisesti.
Opiskelija on suorittanut opintojakson, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.
Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa esimerkiksi seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja itsenäinen työskentely, hygieniapassitentti
b. Suunnitelmaan pohjautuva omassa työssä oppiminen eli opinnollistaminen, mikäli opiskelija pystyy oppimaan opintojakson sisällöt työssään/harrastuksessaan sekä hygieniapassitentti Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
c.Näyttö (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
Moduuliin sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi
Oppimateriaalit
Elintarvikehygienian perusteet, SEFO konsultointi
Ruokaviraston materiaali www.ruokavirasto.fi , sivuilta löytyy kohta hygieniaosaaminen ja edelleen opiskelumateriaalia/www-linkit
www.purtavaapuhtaasti.fi
www.lupakokata.fi
Muu aiheeseen liittyvä materiaali
Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
Ei lähtötasovaatimuksia
Arviointikriteerit
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Opiskelija on suorittanut opintojakson, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.
Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty