Ei vielä toteutuksia julkaistu.
Haagan toimipiste
Suomi
08.01.2024 - 17.05.2024
02.01.2024 - 12.01.2024
Aija Juvonen
15 - 40
MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
0.00 op
0.00 op
H-5
Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavalla tavalla:
Lähiopetus 48 h
Itsenäinen opiskelu 77 h
Moduuliin sisältyy myös oman oppimisen arviointi (palaute e-lomakkeella)
Kehusmaa, K. 2010. Strategiatyö: organisaation voimanlähde. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Viitala, R. 2014. Henkilöstöjohtaminen: strateginen kilpailutekijä. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Vierailuluennoisijat, yritysesimerkit.
Haagan toimipiste
Sovitaan kurssin alussa ja löytyvät Moodlen kurssialustalta
Suomi
Strategiatyötä ja henkilöstöjohtamista tarkastellaan myös kansainvälisten esimerkkien ja hyvien käytäntöjen avulla.
25.03.2024 - 17.05.2024
Tentti Tuntitehtävät HR-tehtävä
02.01.2024 - 22.03.2024
25.3.-17.5.2024
W&S ja AHOT-näytöt
Nina Vallin
15 - 40
Tentti 40 %
Tuntitehtävät 20 %
HR-tehtävä 40 %
Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
0.00 op
0.00 op
H-5
Lähiopetus
Itsenäinen opiskelu
Strategiatyön tentti
Henkilöstöjohtamisen essee
Kehusmaa, K. 2010. Strategiatyö: organisaation voimanlähde. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Viitala, R. 2014. Henkilöstöjohtaminen: strateginen kilpailutekijä. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Opintojaksolla käydään läpi alan yritysten strategiatyötä esimerkkien avulla.
Haagan toimipiste
Tentin ajankohta ja esseen palautuspäivä sovitaan yhdessä opintojakson alussa.
Suomi
Opintojaksolla tutustutaan kansainvälisiin yritysesimerkkeihin.
15.01.2024 - 15.03.2024
Henkilöstöjohtamisen essee.
02.01.2024 - 12.01.2024
Viikko 1 Orientaatio, keskeiset käsitteet
Viikko 1 Strategiatyö prosessina, strategiatasot
Viikko 2 Strategiset valinnat, arvot, missio, visio
Viikko 2 Yrityksen ulkoiset ja sisäiset analyysit
Viikko 3 Kilpailu- ja kasvustrategiat
Viikko 3 Strategiatyö ja brändi
Viikko 4 Ei luentoa, tenttiin lukemista
Viikko 4 Kertausta, strategiatentti
Viikko 5 Henkilöstöjohtamisen määritelmiä ja käsitteitä
Viikko 5 Ei luentoa, esseen kirjoittamista
Viikko 6 Rekrytointi, perehdyttäminen
Viikko 6 Työnantajamielikuva, työntekijäkokemus
Viikko 7 Monimuotoisuus
Viikko 7 Ei luentoa, itsenäisyyspäivä
Viikko 8 Suorituksen ja osaamisen johtaminen, palkitseminen
Viikko 8 Työhyvinvointi
Jos opintojakson osaaminen on hankittu esimerkiksi liikkeenjohdollisissa ja henkilöstöjohtamisen tehtävissä tai yrittäjänä, AHOT-suoritus sovitaan erikseen opettajan kanssa.
Nina Vallin
15 - 40
Tuntitehtävät
Tentti
Essee
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
0.00 op
0.00 op
H-5
Lähiopetus
Itsenäinen opiskelu
Strategiatyön tentti
Kehittämistehtävä ja siihen liittyvä henkilökohtainen palaute
Kehusmaa, K. 2010. Strategiatyö: organisaation voimanlähde. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Viitala, R. 2021. Henkilöstöjohtaminen: Keskeiset käsitteet, toeriat ja trendit. Löytyy myös e-kirjana Haaga-Helian Finnan kautta.
Vierailijaluennot alan yrityksistä. Opintojaksolla käydään lisäksi läpi alan yritysten strategiatyötä esimerkkien avulla ja toteutetaan kehittämistehtävä alan yritykselle.
Haagan toimipiste
Tentin ajankohta ja kehittämistehtävän palautuspäivä sovitaan yhdessä opintojakson alussa.
Suomi
Opintojaksolla tutustutaan kansainvälisiin yritysesimerkkeihin.
21.08.2023 - 15.12.2023
Strategiatyön tentti Henkilöstöjohtamisen kehittämistehtävä
12.06.2023 - 18.08.2023
Lähikoulutuspäivät (Haagan kampus, Pajuniityntie 11)
29.08.2023 09.00 - 13.45 A427
19.09.2023 11.00 - 13.45 G315
10.10.2023 11.00 - 13.45 G315
10.11.2023 09.00 - 13.45 G307
01.12.2023 09.00 - 13.45 G307
Jos opintojakson osaaminen on hankittu esimerkiksi liikkeenjohdollisissa ja henkilöstöjohtamisen tehtävissä tai yrittäjänä, AHOT-suoritus sovitaan erikseen opettajan kanssa.
Meri Vehkaperä
15 - 40
Tentti ja henkilöstöjohtamisen kehittämistehtävä, jotka arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
0.00 op
0.00 op
H-5