Työskentely ja vuorovaikutus ammattikeittiössä, 5 op - HOS016AS2A
Opintojakson kieli
Suomi
Opettaja
Sakari Ketolainen
Tulevat toteutukset
Ei vielä toteutuksia julkaistu.
Käynnissä olevat toteutukset
Ei käynnissä olevia toteutuksia.
Päättyneet toteutukset
Ei päättyneitä toteutuksia.
Osaamistavoitteet
Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa:
Muodostaa oman osaamisprofiilin
Asettaa henkilökohtaisia kehittämiskohteita
Työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä ammattikeittiössä,
Hallitsee ruoka-alan keskeiset termit ja toiminnot
Sisältö
Opintojakson sisältöltöjä ovat:
Oman osaamisprofiilin muodostaminen
Henkilökohtaisten kehittämiskohteiden asettaminen
Vuorovaikutus ammattikeittiössä
Työskentely itsenäisesti ja ryhmässä ammattikeittiön toimintaympäristössä
Ruoka-alan ammattisivistys
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät.
a. orientoitumistehtävä ja haastattelu min 10 – max 40 pistettä
b. monivalintatehtävät min 5 – max 20 pistettä
c. ryhmätehtävä min 5 – max 40 pistettä
Oppimateriaalit
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.
Intro
Ruokatuotannon johtaminen monimuotokoulutuksena on työelämälähtöinen tapa oppia ja opiskella tulevaisuuden työelämässä tarvittavia osaamisia. Valintakurssi on sujuva tapa hakea ruokatuotannon johtamisen opiskelun pariin. Valintakurssille ilmoittaudutaan syksyn yhteishaun yhteydessä, viimeistään 16.9. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: linkki avoimeen
Lisätiedot
Opintojakso koostuu orientoitumistehtävästä ja haastattelusta sekä 2,5 päivän pituisesta työpajasta Haagan Restonomikampuksella 10.-12.10.2022. Työpajoissa työskennellään itsenäisesti ja ryhmissä ruoka-alan keskeisten sisältöjen parissa.
Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
Opintojakso liittyy ruokatuotannon johtamisen monimuotototeutuksen valintakurssiin.
Arviointikriteerit
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hakijat asetetaan paremmuusjärjestykseen valintakurssin opintomenestyksen perusteella. Tämä opintojakso arvioidaan 100 pisteen asteikolla, joka jakautuu edellä kuvattuihin tehtäväosiin.
Opintojakson hyväksyttyyn läpäisemiseen tarvitaan vähintään 50 pistettä siten, että kustakin tehtäväosasta on saatu vähintään tehtäväkohtaiset minimipisteet. Tasapistetilanteessa hakijat hyväksytään arpomalla, mikäli hakijamäärä ylittää aloituspaikkamäärän.