Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle.
Tämä kyseinen toteutus on suunnattu Ruokatuotannon restonomi-tutkinnon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä. Osaamistavoitteet ja arviointikriteerit ovat kaikilla toteutuksilla yhtenevät.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus Moodlessa.
Haagan toimipiste
Avautuu: ?
Tentin tekemiseen saat opettajalta salasanan.
Sinulla on 2 h aikaa tehdä tentti.
Suomi
19.08.2024 - 11.10.2024
Kaikki allaolevat opintojaksoon sisältyvät tehtävät on suoritettava hyväksytysti. Yritysvierailuilla on pakollinen läsnäolo. 1. Orientointitehtävä H/T 2. Mediaseuranta H/T 3. Yritysvierailut 3 kpl H/T 4. Elintarvikepienteollisuus-tehtävä 10 p. Hyväksymisraja 4 p. 5. Tentti 30 p. Hyväksymisraja 12 p. 6. Opintojaksotehtävä 60 p. Hyväksymisraja 24 p 7. Opintojaksotehtävän vertaisarviointi H/T
Tarkempi aikataulu moodlessa
Ville Parkkinen, Tiina Yrjölä
20 - 40
Arviointikriteeri - arvosana 1
Opiskelija osaa kuvailla vastuullisuuden osa-alueita ja ruokapalveluiden toimintaa. Tunnistaa turvallisuuteen ja vastuullisiin valintoihin vaikuttavia tekijöitä ruokapalveluissa. Tunnistaa ruokapalveluiden eri toimintaympäristöjä. Osaa toimia turvallisesti ammattikeittiössä.
Arviointikriteeri - arvosana 3
Osaa soveltaa vastuullisia toimintatapoja työskentelyssään. Osaa kuvailla ruokapalveluiden eroja eri toimintaympäristöissä. Osaa tunnistaa työturvallisuusriskejä ammattikeittiössä ja ennaltaehkäistä niitä.
Arviointikriteeri - arvosana 5
Osaa soveltaa vastuullisia toimintatapoja liiketoiminnassa. Osaa arvioida toimialan rakenteita ja ruokapalveluiden vastuullisuutta. Hallitsee turvallisen työskentelyn ammattikeittiössä ja pystyy ohjaamaan myös muita. Osaa arvioida ruokaturvallisuuteen vaikuttavia tekijöitä.
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5
Haagan toimipiste
Suomi
13.01.2025 - 16.05.2025
Päivi Forsblom, Ville Parkkinen
20 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5
Haagan toimipiste
Suomi
15.01.2024 - 17.05.2024
08.01.2024 - 12.01.2024
Ville Parkkinen, Tiina Yrjölä
15 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5
Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle.
Tämä kyseinen toteutus on suunnattu Ruokatuotannon restonomi-tutkinnon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä. Osaamistavoitteet ja arviointikriteerit ovat kaikilla toteutuksilla yhtenevät.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus Moodlessa.
Haagan toimipiste
Avautuu: torstaina 21. syyskuutata 2023, 11.00
Tentin tekemiseen saat opettajalta salasanan.
Sinulla on 2 h aikaa tehdä tentti.
Suomi
21.08.2023 - 13.10.2023
Kaikki allaolevat opintojaksoon sisältyvät tehtävät on suoritettava hyväksytysti. Yritysvierailuilla on pakollinen läsnäolo. 1. Orientointitehtävä H/T 2. Mediaseuranta H/T 3. Yritysvierailut 3 kpl H/T 4. Elintarvikepienteollisuus-tehtävä 10 p. Hyväksymisraja 4 p. 5. Tentti 30 p. Hyväksymisraja 12 p. 6. Opintojaksotehtävä 60 p. Hyväksymisraja 24 p 7. Opintojaksotehtävän vertaisarviointi H/T
14.08.2023 - 18.08.2023
AIKATAULU, muutokset mahdollisia
to 24.8. 11.15–13.45
Tutustuminen, ryhmäytyminen,opintojakson ja tehtävien esittely. Raportointi HHssa.
pe 25.8. 8.30–10.45
Elintarviketurvallisuus ja omavalvonta
to 31.8. 11.15–13.45
Opintojaksotehtävän esittely, orientointitehtävä. Keittiökierros.
pe 1.9. 8.30–10.45
Toimintaympäristö
to 7.9. 11.15–13.45
Työturvallisuus
pe 8.9. 9.00–10.45
Opintojaksotehtävän välipalaute
to 14.9. 11.15–13.45
Vastuullisuuden osa-alueet ja käsitteet
pe 15.9. 9.00–12.00
Yritysvierailu - GreenCity Farm - mahdollisuus lounaaseen
to 21.9. 11.15–13.45
Elintarvikehygienia, vastuullisuus ja turvallisuus tentti
pe 22.9. 10.00-13.00
Yritysvierailu Viking Line Katajanokka, MS Gabriella
to 28.9. 11.15–13.45
Opintojaksotehtävän harjoitusesitykset
pe 29.9. 9.00–11.00
Yritysvierailu Foodcamp Finland
to 5.10. 11.15–13.45
Opintojaksotehtävän esitykset
pe 6.10. 8.30–10.45
Opintojaksotehtävän esitykset
to 12.10. 11.15–13.45
Opintojaksotehtävän raportin tekemiseen varattua aikaa - ei kontaktiopetusta
pe 13.10. 8.30–10.45
Yhteinen aamiainen, yhdessä kokkaillen. Kurssipalaute ja opintojakson yhteenveto.
Mirjami Willman, Ville Parkkinen
15 - 40
Arviointikriteeri - arvosana 1
Opiskelija osaa kuvailla vastuullisuuden osa-alueita ja ruokapalveluiden toimintaa. Tunnistaa turvallisuuteen ja vastuullisiin valintoihin vaikuttavia tekijöitä ruokapalveluissa. Tunnistaa ruokapalveluiden eri toimintaympäristöjä. Osaa toimia turvallisesti ammattikeittiössä.
Arviointikriteeri - arvosana 3
Osaa soveltaa vastuullisia toimintatapoja työskentelyssään. Osaa kuvailla ruokapalveluiden eroja eri toimintaympäristöissä. Osaa tunnistaa työturvallisuusriskejä ammattikeittiössä ja ennaltaehkäistä niitä.
Arviointikriteeri - arvosana 5
Osaa soveltaa vastuullisia toimintatapoja liiketoiminnassa. Osaa arvioida toimialan rakenteita ja ruokapalveluiden vastuullisuutta. Hallitsee turvallisen työskentelyn ammattikeittiössä ja pystyy ohjaamaan myös muita. Osaa arvioida ruokaturvallisuuteen vaikuttavia tekijöitä.
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5
Blended
Moodle -materiaali ja muu osoitettu materiaali
Haagan toimipiste
Suomi
16.01.2023 - 19.05.2023
1. Mediaseuranta H/T (ryhmätyö) 2. Ruokapalvelut ja omavalvonta (yksilötyö) 3. Ruokapalvelut ja turvallisuus (yksilötyö) 4. Opintojaksotehtävä (ryhmätyö)
09.01.2023 - 13.01.2023
Ti 31.1. A420 klo 11.15.–13.45.
Kurssin aloitus, tehtävien esittely, ryhmäytyminen. Ruokapalvelut toimialana.
Ti 28.2. A420 klo 11.15.–13.45.
Elintarviketurvallisuus, omavalvonta ja turvallisuus.
Ti 14.3. A420 klo 11.15.–13.45.
Opintojaksotehtävän väliesitykset ja palaute.
Ti 4.4. L403 8.30.–10.45
Vastuullisuus ruokaketjussa.
Ti 25.4. L403 8.30.–10.45
Opintojaksotehtävän esitykset ja vertaisarviointi
Jari Karjalainen, Mirjami Willman
15 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5