Ammattikeittiön tukitoiminnot -projekti, 1 op - FPR1RR009
Opintojakson kieli
Suomi
Tulevat toteutukset
Ei vielä toteutuksia julkaistu.
Käynnissä olevat toteutukset
Ei käynnissä olevia toteutuksia.
Päättyneet toteutukset
Ei päättyneitä toteutuksia.
Osaamistavoitteet
Tutustuttaa opiskelija ammattikeittiön tukitoimintoihin
• Raaka-aineiden tilaamiseen käytettävät menetelmät, vastaanottoon ja varastointiin liittyvien tehtävien suunnittelu ja ylläpito.
• Raaka-aineiden tilaamiseen, vastaanottoon ja varastointiin liittyvien tehtävien suunnittelu ja ylläpito
• Varastojen järjestäminen ja siivous sekä perusraaka-ainevalikoiman ylläpito
• Puhtaanpitoon liittyvien pesuaineiden ja -välineiden säilytys ja ylläpito vastaten opetuskeittiöiden päivittäistä tarvetta.
• Ovaport -järjestelmän käyttö
Sisältö
• Tilausjärjestelmät ja -menetelmät
• Raaka-aineiden vastaanotto, varastointi ja mahdolliset reklamaatiot
• Opetuskeittiöiden ja varastoiden puhtaanapito
• Puhtaanpitoon liittyvien pesuaineiden ja -välineiden ylläpito
• Ovaport -järjestelmä
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät
b. Näytöllä osoitetaan kaikkien sisältöjen hallitseminen
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Oppimateriaalit
Omavalvontasuunnitelma
Ovaport - manuaali
KesproNet ja Heinon Tukun verkkokauppa - opiskelijatunnukset
Muu opettajan jakama materiaali
Lisätiedot
Opintojakso tehdään Haagan restonomikampuksen toimitiloissa
Opinnollistamistehtävät/ Näyttö laaditaan yhteistyössä opintojakson vastuuopettajien kanssa.
Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
Suoritetaan työpareittain, vastuuviikot koko lukuvuoden aikana pois lukien loma- ja harjoittelujaksot
Arviointikriteerit
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa Hyväksytty/ Hylätty
Hyväksytty
Opiskelija osoittaa aloitteellisuutta, kykyä ylläpitää ja kehittää tilojen yleistä järjestystä sekä käyttää osoitettuja järjestelmiä.
Hylätty
Annettujen tehtävien laiminlyönti vastuuvuoron aikana. Osoitettujen tilojen järjestys- ja siisteystason heikkeneminen vastuuvuoron aikana. Ei hallitse Ovaport -järjestelmän käyttöä. Puuttuva vastuuviikon raportointi.