Lähitoteutus. Opiskelija perehtyy Moodlessa olevaan materiaaliin tekee niihin liittyviä harjoituksia.
Materiaali julkaistaan Moodlessa.
Harjoitustehtävinä esimerkkejä liike-elämästä.
Pasilan toimipiste
Ei tenttiä. Opintojakson suoritus tapahtuu harjoitustehtävien aikataulunmukaisella palautuksilla.
Suomi
Ei välittömiä kansainvälisiä yhteyksiä.
27.03.2023 - 19.05.2023
Moodlessa julkaistaan kuhunkin viikottaiseen teemaan liittyiä oppimistehtäviä.
02.01.2023 - 24.03.2023
Kevätlukukauden toinen jakso.
BLENDED, VIRTUAL, CONTACT
Jari Kaari
15 - 45
Moodlessa suoritettujen oppimistehtävien yhteispistemäärän mukaisesti. Arviointikriteerit ja pisterajat Moodlessa.
TRALI Tradenomi liiketalous
H-5
Pasilan toimipiste
Suomi
27.03.2023 - 19.05.2023
02.01.2023 - 24.03.2023
Jani Jokinen
15 - 45
TRALI Tradenomi liiketalous
3 op
H-5
Suomi
22.08.2022 - 19.05.2023
15.11.2021 - 15.11.2021
Hanna Moisio, Pirjo Saaranen, Ulrika Lindblad
1 - 100
H-5
Pääsääntöisesti itsenäisesti suoritettava blended-opintojakso Moodlessa. Opiskelija perehtyy Moodlessa olevaan materiaaliin tekee niihin liittyviä harjoituksia. Viikoittain opettajan neuvontatunteja.
Materiaali ja verkkolinkit julkaistaan Moodlessa.
Ei välittömiä työelämäyhteyksiä.
Pasilan toimipiste
Opintojakso suoritetaan Moodlessa olevilla tehtävillä, läsnäololla ja tentillä.
Suomi
Ei välittömiä kansainvälisiä yhteyksiä.
16.01.2023 - 17.03.2023
Moodlessa julkaistaan kuhunkin teemaan liittyiä oppimistehtäviä.
02.01.2023 - 13.01.2023
Kevät lukukauden ensimmäinen jakso
Muista suorittamistavoista keskusteltava erikseen opettajan kanssa.
Jani Jokinen
15 - 45
Moodlessa suoritettujen oppimistehtävien, osallistumisen ja tentin yhteispistemäärän mukaisesti.
TRALI Tradenomi liiketalous
2 op
H-5
Opetus on yhdistelmä luokkaopetusta ja harjoitustehtävien tekoa. Opintojakso sisältää paljon itseohjautuvaa opiskelua.
Moodlen materiaalit harjoituksineen.
Liike-elämän matematiikka.Saaranen, Kolttola & Pösö, Edita.
Laskentatoimi. Jormakka, Koivusalo, Lappalainen & Niskanen, Edita.
Hotelli- ja ravintola-alan sisäinen laskentatoimi. Heikkilä, Saranpää, Restamark.
Käytetyt esimerkit ja harjoitukset ovat hotelli-, ravintola- ja matkailualalta.
Haagan toimipiste
Tuloslaskelma ja tase (max 20 p) 8.11.22
Katetuottolaskenta ja hinnoittelu (max 40 p) 29.11.
Yksinkertainen korkolasku (max 20 p) 15.12.
Koronkorkolasku (max 20 p) 15.12.
Opettaja kertoo uusintamahdollisuuksista kurssin alussa.
Suomi
Esimerkit ja harjoitukset ovat suomalaisen käytännön mukaisia.
24.10.2022 - 16.12.2022
Ei palautettavia oppimistehtäviä.
15.08.2022 - 21.10.2022
Viikot 1 - 2: Tuloslaskelma ja tase sekä niiden tulkinta
Viikot 3 - 4: Katetuottolaskenta
Viikko 5: Hinnoittelu
Viikot 6 - 8: Korkolaskenta
- AHOT
Jos sinulla on kurssin sisältöihin liittyvää teoreettista ja käytännön osaamista entuudestaan, voit ottaa opettajaan yhteyttä keskustellaksesi AHOT -menettelystä (aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustaminen).
- Opinnollistaminen
Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikana työpaikallasi vastuita, jotka suoraan liittyvät kurssin teemaan, voit harkita opinnollistamista.
Hanna Moisio
15 - 40
Pistekertymän mukainen arvosana:
90 - 100: 5
80 - 89: 4
70 - 79: 3
60 - 69: 2
40 - 59: 1
0 - 39: hylätty
RESTO Restonomi
H-5
Opetus on yhdistelmä luokkaopetusta ja harjoitustehtävien tekoa. Opintojakso sisältää paljon itseohjautuvaa opiskelua.
Moodlen materiaalit harjoituksineen.
Liike-elämän matematiikka.Saaranen, Kolttola & Pösö, Edita.
Laskentatoimi. Jormakka, Koivusalo, Lappalainen & Niskanen, Edita.
Hotelli- ja ravintola-alan sisäinen laskentatoimi. Heikkilä, Saranpää, Restamark.
Käytetyt esimerkit ja harjoitukset ovat hotelli-, ravintola- ja matkailualalta.
Haagan toimipiste
Tuloslaskelma ja tase (max 20 p) 8.11.22
Katetuottolaskenta ja hinnoittelu (max 40 p) 29.11.
Yksinkertainen korkolasku (max 20 p) 15.12.
Koronkorkolasku (max 20 p) 15.12.
Opettaja kertoo uusintamahdollisuuksista kurssin alussa.
Suomi
Esimerkit ja harjoitukset ovat suomalaisen käytännön mukaisia.
24.10.2022 - 16.12.2022
Ei palautettavia oppimistehtäviä.
15.08.2022 - 21.10.2022
Viikot 1 - 2: Tuloslaskelma ja tase sekä niiden tulkinta
Viikot 3 - 4: Katetuottolaskenta
Viikko 5: Hinnoittelu
Viikot 6 - 8: Korkolaskenta
- AHOT
Jos sinulla on kurssin sisältöihin liittyvää teoreettista ja käytännön osaamista entuudestaan, voit ottaa opettajaan yhteyttä keskustellaksesi AHOT -menettelystä (aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustaminen).
- Opinnollistaminen
Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikana työpaikallasi vastuita, jotka suoraan liittyvät kurssin teemaan, voit harkita opinnollistamista.
Hanna Moisio
15 - 40
Pistekertymän mukainen arvosana:
90 - 100: 5
80 - 89: 4
70 - 79: 3
60 - 69: 2
40 - 59: 1
0 - 39: hylätty
RESRU Restonomi ruokatuotanto
H-5