Managing dynamic service business (9cr)

Course unit code: HOT2RH005

General information


ECTS credits
9 cr
Teaching language
Finnish

Learning objectives

Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• osaa luoda uutta kokonaisvaltaista majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaa
• osaa toimia strategialähtöisesti majoitus- ja ravintola-alan liiketoiminnan kehittäjänä ja uudistajana
• osaa ennakoiden johtaa elämyksellistä palveluyritystä kansainvälisessä ja muuttuvassa toimintaympäristössä
• osaa verkostoitua ja antaa oman panoksensa elinkeinon kehittämiseen
• osaa arvioida liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuutta ja kannattavuutta

Contents

• Strateginen liiketoimintaympäristö ja muutosprosessi
• Alan uudet trendit, niiden analysointi ja soveltaminen
• Uusien konseptien kehittäminen ja yrittäjyys
• Verkostoituminen sisäisesti ja alalla
• Dynaaminen hinnoittelu, kapasiteetin hallinta ja tuottojen johtaminen
• Sähköisen liiketoiminnan työkalut ja jakelu- sekä mainekanavat
• Tehokas sisäisten toimintojen kehittäminen ja johtaminen

Implementation methods, demonstration and Work&Study

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivätoteutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Learning materials

Opettajien osoittamat materiaalit ja kirjallisuus.

Starting level and linkage with other courses

Suositellaan suoritettavaksi viimeisenä erikoistumisalaopinnoista.

Assessment criteria - grade 1

Opiskelija: Tuntee kokonaisvaltaisesti majoitus- ja ravintola-alan liiketoiminnan, myös kansainvälisesti. Tuntee strategiat dynaamisen alan liiketoiminnan kehittämiseen. Tuntee verkostoitumisen merkityksen alan elinkeinon kehittämisessä. Tunnistaa eri menetelmät liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.

Assessment criteria - grade 3

Opiskelija: Osaa toimia verkostossa uuden kansainvälisen liiketoiminnan strategialähtöisessä kehittämisessä. Ymmärtää ja osaa analysoida eri menetelmiä liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.

Assessment criteria - grade 5

Opiskelija: Osaa toimia verkostossa, ennakoida ja strategialähtöisesti luoda uutta majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaa. Osaa arvioida liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuutta ja kannattavuutta.

Go back to top of page