Finnish language and Skills in Restaurant Industry – Beginner 2Laajuus (10 cr)

Course unit code: FIN021AS2A

General information


ECTS credits
10 cr
Teaching language
Finnish

Learning objectives

Opiskelija
- vahvistaa oman alansa suomen kielen taitoja
- vahvistaa omia ravintola-alan käytännön taitojaan
- tunnistaa ja ymmärtää yleisimmät ravintola-alan termit ja fraasit
- osaa soveltaa opittua työelämässä
- tunnistaa ja soveltaa suomalaisen työkulttuurin käytänteitä
- kirjoittaa CV:n ja työhakemuksen suomeksi

Contents

- salin ja keittiön käytännön sanastoa ja puhetilanteita
- sali- ja baarityön avustavien töiden harjoitteita
- työnhakutaitoja ja CV
- tutustuminen kassajärjestelmään
- mahdollisuus suorittaa hygienia- tai alkoholipassi

Starting level and linkage with other courses

Lähtötasona vaaditaan suomen kielen taitotaso A1.2. Opintojaksolla ei ole edeltävyysehtoja muihin opintojaksoihin.

Assessment criteria, approved/failed

Hyväksytty / Täydennettävä
Opiskelija
- on osallistunut aktiivisesti harjoitteisiin ja kehittänyt oman alansa suomen kielen taitoja

Learning materials

Oppimateriaali jaetaan kurssilla

Go back to top of page