Finnish language and Skills in Restaurant Industry – Beginner 2Laajuus (10 cr)
Course unit code: FIN021AS2A
General information
- ECTS credits
- 10 cr
- Teaching language
- Finnish
Learning objectives
Opiskelija
- vahvistaa oman alansa suomen kielen taitoja
- vahvistaa omia ravintola-alan käytännön taitojaan
- tunnistaa ja ymmärtää yleisimmät ravintola-alan termit ja fraasit
- osaa soveltaa opittua työelämässä
- tunnistaa ja soveltaa suomalaisen työkulttuurin käytänteitä
- kirjoittaa CV:n ja työhakemuksen suomeksi
Contents
- salin ja keittiön käytännön sanastoa ja puhetilanteita
- sali- ja baarityön avustavien töiden harjoitteita
- työnhakutaitoja ja CV
- tutustuminen kassajärjestelmään
- mahdollisuus suorittaa hygienia- tai alkoholipassi
Starting level and linkage with other courses
Lähtötasona vaaditaan suomen kielen taitotaso A1.2. Opintojaksolla ei ole edeltävyysehtoja muihin opintojaksoihin.
Assessment criteria, approved/failed
Hyväksytty / Täydennettävä
Opiskelija
- on osallistunut aktiivisesti harjoitteisiin ja kehittänyt oman alansa suomen kielen taitoja
Learning materials
Oppimateriaali jaetaan kurssilla