Suomen kieltä ja ravintola-alan taitoja - alkeisjatkoLaajuus (10 op)

Opintojakson tunnus: FIN021AS2A

Opintojakson perustiedot


Laajuus
10 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija
- vahvistaa oman alansa suomen kielen taitoja
- vahvistaa omia ravintola-alan käytännön taitojaan
- tunnistaa ja ymmärtää yleisimmät ravintola-alan termit ja fraasit
- osaa soveltaa opittua työelämässä
- tunnistaa ja soveltaa suomalaisen työkulttuurin käytänteitä
- kirjoittaa CV:n ja työhakemuksen suomeksi

Sisältö

- salin ja keittiön käytännön sanastoa ja puhetilanteita
- sali- ja baarityön avustavien töiden harjoitteita
- työnhakutaitoja ja CV
- tutustuminen kassajärjestelmään
- mahdollisuus suorittaa hygienia- tai alkoholipassi

Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin

Lähtötasona vaaditaan suomen kielen taitotaso A1.2. Opintojaksolla ei ole edeltävyysehtoja muihin opintojaksoihin.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty / Täydennettävä
Opiskelija
- on osallistunut aktiivisesti harjoitteisiin ja kehittänyt oman alansa suomen kielen taitoja

Oppimateriaalit

Oppimateriaali jaetaan kurssilla

Siirry alkuun