Suomen kieltä ja ravintola-alan taitoja - alkeisjatkoLaajuus (10 op)
Opintojakson tunnus: FIN021AS2A
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 10 op
- Opetuskieli
- suomi
Osaamistavoitteet
Opiskelija
- vahvistaa oman alansa suomen kielen taitoja
- vahvistaa omia ravintola-alan käytännön taitojaan
- tunnistaa ja ymmärtää yleisimmät ravintola-alan termit ja fraasit
- osaa soveltaa opittua työelämässä
- tunnistaa ja soveltaa suomalaisen työkulttuurin käytänteitä
- kirjoittaa CV:n ja työhakemuksen suomeksi
Sisältö
- salin ja keittiön käytännön sanastoa ja puhetilanteita
- sali- ja baarityön avustavien töiden harjoitteita
- työnhakutaitoja ja CV
- tutustuminen kassajärjestelmään
- mahdollisuus suorittaa hygienia- tai alkoholipassi
Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
Lähtötasona vaaditaan suomen kielen taitotaso A1.2. Opintojaksolla ei ole edeltävyysehtoja muihin opintojaksoihin.
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty / Täydennettävä
Opiskelija
- on osallistunut aktiivisesti harjoitteisiin ja kehittänyt oman alansa suomen kielen taitoja
Oppimateriaalit
Oppimateriaali jaetaan kurssilla