Pairing Food and Beverages (5cr)

Course unit code: HOS021AS2A

General information


ECTS credits
5 cr
Teaching language
Finnish

Intro

Ruoan ja juoman yhdistäminen alkeista kokeellisempaan ja kokemuksellisempaan elämykseen.

Learning objectives

Tämän opintojakson suoritettuaan opiskelija osaaa analysoida ruokien ja juomien keskeisiä makutekijöitä
Hallitsee yhdistämisen perusteet
Ymmärtää ruoka- ja juomayhdistelmien merkityksen asiakaskokemuksen rakentamisessa

Contents

Systemaattisen aistinvaraisen arvioinnin hyödyntäminen
Klassiset yhdistelmät ja moderneihin makuaistimuksiin liittyvät yhdistelmät
Ateriakokonaisuuden suunnitteleminen ja toteuttaminen

Assessment criteria - grade 1

Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.

Tietää ja osaa kuvata klassiset yhdistelmät
Tunnistaa klassisiin yhdistelmiin perustuvan ateriakokonaisuuden periaatteet
Tietää peruselementit ruuissa ja juomissa

Assessment criteria - grade 3

Osaa analysoida klassisten yhdistelmien makutekijät
Osaa soveltaa klassisiin ja moderneihin yhdistelmiin perustuvien ateriakokonaisuuksien periaatteita

Assessment criteria - grade 5

Hyödyntää ruoka- ja juomayhdistelmiä asiakaskokemuksen rakentamisessa
Osaa suunnitella ja toteuttaa tasapainoisen ateriakokonaisuuden

Go back to top of page