Pairing Food and BeveragesLaajuus (5 cr)
Course unit code: HOS021AS2A
General information
- ECTS credits
- 5 cr
- Teaching language
- Finnish
Learning objectives
Tämän opintojakson suoritettuaan opiskelija osaaa analysoida ruokien ja juomien keskeisiä makutekijöitä
Hallitsee yhdistämisen perusteet
Ymmärtää ruoka- ja juomayhdistelmien merkityksen asiakaskokemuksen rakentamisessa
Contents
Systemaattisen aistinvaraisen arvioinnin hyödyntäminen
Klassiset yhdistelmät ja moderneihin makuaistimuksiin liittyvät yhdistelmät
Ateriakokonaisuuden suunnitteleminen ja toteuttaminen
Assessment criteria - grade 1
Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.
Tietää ja osaa kuvata klassiset yhdistelmät
Tunnistaa klassisiin yhdistelmiin perustuvan ateriakokonaisuuden periaatteet
Tietää peruselementit ruuissa ja juomissa
Assessment criteria - grade 3
Osaa analysoida klassisten yhdistelmien makutekijät
Osaa soveltaa klassisiin ja moderneihin yhdistelmiin perustuvien ateriakokonaisuuksien periaatteita
Assessment criteria - grade 5
Hyödyntää ruoka- ja juomayhdistelmiä asiakaskokemuksen rakentamisessa
Osaa suunnitella ja toteuttaa tasapainoisen ateriakokonaisuuden